Jump to content

Recommended Posts

Posted

Te nasze dziady niech lepiej pokażą dobrą piłkę z jakimś klasowym przeciwnikiem a nie tylko gadanie o tym że muszą się zrehabilitować za porażkę z Ukrainą bo tak naprawdę San Marino to przeciwnik powiedzmy raczej słaby więc po co sie napinają.Typuje w okolicach remisu ze wskazaniem na przeciwnika :):beer:

Posted

Na zadane pytanie :"Czy Polska piłka nożna osiągnęła już dno?",padła odpowiedź : "Dno już od dawna jest nad nami !".Meczu nawet nie mam zamiaru oglądać,szkoda czasu ale z całego serca kibicuję San Marino!

Posted

Plamy nie zmarzą nawet jakby wygrali 20:0!!!! Obstawiam zacięty mecz (nasi pokażą jak sie gra w piłke) będą gryźć trawe, ale i tak przegrają 2:3, czego im życze z całego serducha :)

Posted

mają grać na 100%, tak przynajmniej eugen p. zapowiada więc jak strzelą bramkę w 1 połowie to będzie te 4:0;)

Posted

Po tej pierwszej połowie poszedłbym na ryby... Tylko ciemno i zimno... No może gdybym miał przy sobie wędkę... :D

Dalej obstawiam 5:0, bo polskim narodowym sportem jest matematyka i jej szanse :rolleyes:

Posted

CYRK I KABARET W JEDNYM!!! Ja wraz z kolegami gramy lepiej w okręgówce niż reprezentacja :D

- - - Updated - - -

CYRK I KABARET W JEDNYM!!! Ja wraz z kolegami gramy lepiej w okręgówce niż reprezentacja :D

Posted (edited)

Nie mogę na nich patrzeć :mad: ich zaangażowanie sięga dna... teraz będą sobie słodzić jak to super grali i że wynik jest ok, z barmanami, bankierami, studentami :rolleyes: niech ich wyje...ą wszystkich szkoda kasy i zdrowia.

Edited by Ronaxx
Posted

Chyba muszę sprawdzić Lotto, bo wynik trafiłem. Gdyby jeszcze ten sędzia się nie zagapił i dał trzeciego karnego, to Lewy miałby hattricka. Nie musiałby Kosecki tak się starać przy tej ostatniej bramce :D

Chłopaki przede wszystkim nie grają w swoim tempie. Każdy im wbija do głowy, że trzeba szybko i przy ich umiejętnościach technicznych piłka robi im jaja. Nie nadążają też szare komórki i goście się gubią we własnych "pomysłach", nie mówiąc o tym, że nie zdążą się rozejrzeć.

Niech już konstruują tą akcję 5 minut, byle nie tracili piłki i nie gonili własnego ogona. Czasem uderzą na bramkę i może coś wpadnie :D

Jak by powiedział mistrz komentator Szpaku - "wynik poszedł w świat" i możemy dalej uprawiać narodowy sport - matematykę, czekając na kolejny mecz z serii tych "ostatniej szansy".

Posted (edited)

Tak czy inaczej przeciwnik był lepszy przynajmniej widać że chłopaki kochają to co robią pomimo tego że do roboty muszą chodzić to i tak znajdą czas na to co lubią robić.A nasi to ten sport to traktują jak pracę czyli mają to w dup..!Jak większość społeczeństwa,tylko dziwię się że za taka kasę...:Drobią pośmiewisko..:o San marino wielkości mniejszego Polskiego miasta.A i tak znajdą się zapaleńcy by grać.Wyobraźmy sobie żeby Selekcjoner miał takich jak oni i z nimi pracował to po ok 3 miechach naszym by dokopali.Liczy się serce do walki a chłopaki z SAN Marino mieli.Tak jak ich trener powiedział mają za zadanie przegrać jak najmniej i dobrze im to wychodziło.Bramkarz ich to mistrz jak na swoje umiejętności.Boruc chyba zmarzł ale nie źle myślę alkohol we krwi nie pozwalał mu na to:o:D

Tak więc z najsłabszą drużyną to sparingi powinni sobie robić a nie ważne mecze...grać

Edited by RICARDO