DawidĆwikła Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Szukam i szukam i każda strona podaje inne temperatury i inne różne pierdoły. Kolega polecił mi tą stronkę:Leżajsk - Prognoza pogody dla wędkarzy dla Leżajsk, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.pl Macie jakąś opinie o tej stronce??
Rafek03 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Polecam METEO.PL pogoda na 2 dni ale często się sprawdza albo Pogodnie - pogoda | Serwis pogodowy ale tutaj to raczej sprawdzam poziom wody w rzekach
Jandzik Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Macie jakąś opinie o tej stronce?? Od 2 lat sprawdzam pogodę na tej stronie i mogę polecić. Często sprawdza się im nawet długo terminowa prognoza, niestety czasami się myli. Na prognozy i kalędarze dla wędkarzy nie patrze- wydaje mi się to śmieszne.
RICARDO Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 (edited) Panowie luknijcie na tą stronkę ,jak dla mnie jest to bardzo dokładna prognoza pogody.Tylko trzeba się jej nauczyć czytać...:)Na przykładzie akurat mojego miasta.Wygląda to tak...Pierwszy to 48 godzinne,2 fotka to pogoda 84 godzinna. Pozdrawiam. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited March 30, 2013 by RICARDO
DawidĆwikła Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Rzeszów - Prognoza pogody dla Rzeszowa, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.pl Bardzo bym tego chciał :D:D:D:p
furmek1 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Agricast(syngenta) pogoda dla wybranych miejscowości.Nawet niezle się sprawdza
szarastrefa Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Potwierdzam, tylko ICM. Korzystam codziennie planując prace na zewnątrz, no i ryby. To jest prognoza budowana na bazie raportów ze stacji meteo, i trzeba się pogodzić z faktem, że możliwe jest prognozowanie tylko na 48h w przyszłość :-)
LuJu Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Prognozowanie pogody jest oparte na modelach matematycznych - kto ma to robić lepiej niż ICM? Często się sprawdza i można dostać prognozę dla konkretnej koordynaty wpisanej z GPSa. A po prognozy dłuższe niż 4 dniowe można w naszym klimacie spokojnie wybrać się do wróżki.
Recommended Posts