Tomekk Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Witam znalazłem dzisiaj nie zbyt ciekawy artykuł ;/...jednak musimy na te zwierzątka uważać Bóbr zagryzł wędkarza na śmierć - Świat - Informacje - TVN Meteo
texel Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Ten Wędkarz miał więcej szczęścia Wędkarz walczył z rekinem. "Zaatakował moją rybę, potem uderzył w kajak" - Ciekawostki - Informacje - TVN Meteo
Sewer34 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 (edited) Ale są BOBRY I to TAAAAKIE Edited April 12, 2013 by rapala
kafel Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 (edited) Ja znam odmienny przypadek:) Choć były w historii takie przypadki Edited April 12, 2013 by kafel
chmura_lukasz Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Przegryźć tętnicę a zagryźć na śmierć to jednak nie to samo
RICARDO Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 (edited) Tak czy inaczej trzeba uważać na wszystkie żywe istoty.Nie wiadomo co w danym momencie im do tych małych główek przyjdzie:eek: . Mi dawno dawno temu wiewiórka powiedzmy, atakowała(STRASZYŁA).A i Sroka kiedyś nad głową mi przez jakiś czas latała próbując mnie dziobnąć,chyba broniąc swojego gniazda. Edited April 12, 2013 by RICARDO
rafaello Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Przegryźć tętnicę a zagryźć na śmierć to jednak nie to samo Co innego gdyby go bóbr siekiera zarąbał
Tomekk Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Ale są BOBRY I to TAAAAKIE Z tym się zgodzę Mi raz wypłynął taki około 1,20m jakieś 3 metry ode mnie to sie wystraszyłem ,ze jakiś potwór na mnie wypływa ;D Trzeba też uważać na ich nory ,bo mozna w taką wpaść i juz z niej nie wyjsć :D Sam raz wpadłem ale na szczęście nie była głęboka około metra. a widziałem takie po około 2m.
LuJu Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Zdjęcia zrobiłem tydzień temu w Rzeszowie koło Mostu Narutowicza. Słaba jakość bo zrobione komórką Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts