pawelgibadlo Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Witam, Liczę, że znajdzie się w tym wątku mnóstwo stepów:) Pozdrawiam Paweł.
VeJeK Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Brawo !! W końcu ktoś robi filmiki Po "polsku" i Wyjaśnia co i jak zrobić Już się nie mogę doczekać kolejnych Filmików :beer:
kroku Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Super sprawa Paweł ,jest fach w rękach. Stawiam piwo bo wiem że muszka łowna:beer: Podpowiem Ci co możesz zaprezentować ... może march browna mokrą ? Pozdrawiam Daniel
LuJu Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Popieram prośbę @kroku. Dałbyś jakąś mokrą. Fajnie by było jakbyś coś powiedział o ładnym wiązaniu skrzydełek. pzdr, LJ
kurak Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Wczoraj właśnie szukałem dobrego stepa do pijawki ale lepszego od Twojego nie spotkałem
pawelgibadlo Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Dzięki kolego! Myślę, że następny filmik będzie z muchą na klenia? P.S co do mokrych much to i na nie przyjdzie czas
Mr. R Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Niesamowite filmiki - od dawna kusiło mnie by nauczyć się wiązać muszki. Z takimi pomocami coraz bliżej mi do kupna imadełka Dzięki wielkie i czekam na kolejne. A póki co wielkie
Recommended Posts