Guest Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Witam, jako, że odkupiłem kumplowi spomba od kolegi @Mateusz91, to zakładam temat, aby drugi raz nie popełnić tego samego błędu. Chciałbym prosić Was o podpowiedź jakiegoś dobrego materiału, na przypon strzałowy do niego oraz węzła, którego użyć, bo większość, które znalazłem na internecie, nie dawały sobie rady. Ten ostatni - wiązany przez kumpla początkowo był mocny, jednakże - ostatecznie dał d*py
kriko Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 (edited) Ja znam dobrą strzałówkę do spoda Sänger Anaconda Surround - Askari.pl Edited May 22, 2013 by rapala
MB.karp Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Na strzałówkę do spoda używam plecionki (zawsze) i łącze ją z żyłką główną węzłem Mahin knot, ale na końcy przypalam końcówkę żyłki i wiążę zwykły supełek na kańcówce plecionki, aby nie wyślizgiwała się z tej pętli. Wszystkie fluorocarbony i żyłki mono u mnie nie zdawały rezultatu. Używam plecionki TB: http://www.tandembaits.com/index.php?do=kat&id=382&pid=2178 tej 35lbs. Jest ona wedłyg mnie bardzo dobra i niedroga i zdaje świetnie egzamin i jako strzałówka do spoda i jako strzałówka do swykłego zestawy do dalekich rzutów lub do metody.
kristo 1971 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Bardzo dobrą strzałówką jest Ultima Powerflex TS- stosuję ją już od paru lat i nigdy mnie nie zawiodła. Opis w linku Plecionki i Żyłki - Ultima Powerflex TS - Ultima
matti-82 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Witam ja używam do przyponów strzałowych plecionki Berkley Whiplash Crystal jest bardzo dobra tu masz link. Plecionka Berkley Whiplash Crystal 270m
FISHMAN78 Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Witam Poszukuję takiej strzałówki CH Shock Leader Master 50 m/45 lb ,może wie ktoś gdzie ją można kupić,lub polecić dobrą strzałówkę do nęcenia spombem:)
taux Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Proszę bardzo, wyszukiwanie w google nie boli. CARP HUNTER PLECIONKA SHOCK LEADER MASTER 50m, 45lb [93011]
FISHMAN78 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 (edited) Dzwoniłem do tego sklepu miesiąc temu nie mają ,tylko został im opis PRODUKT DOSTĘPNY:D Szybki jesteś gratuluje:beer:, oj wyszukiwanie nie boli:) Dzwoniłem nawet do Tandem Baits strzałówka pojawi się w połowie marca ale w nowej cenie . Edited February 24, 2014 by FISHMAN78
Recommended Posts