Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, jako, że odkupiłem kumplowi spomba od kolegi @Mateusz91, to zakładam temat, aby drugi raz nie popełnić tego samego błędu.

Chciałbym prosić Was o podpowiedź jakiegoś dobrego materiału, na przypon strzałowy do niego oraz węzła, którego użyć, bo większość, które znalazłem na internecie, nie dawały sobie rady. Ten ostatni - wiązany przez kumpla początkowo był mocny, jednakże - ostatecznie dał d*py :)

Posted

Nikt nie zna dobrych strzałówek;)?

• 3 weeks later...
Posted

Na strzałówkę do spoda używam plecionki (zawsze) i łącze ją z żyłką główną węzłem Mahin knot, ale na końcy przypalam końcówkę żyłki i wiążę zwykły supełek na kańcówce plecionki, aby nie wyślizgiwała się z tej pętli. Wszystkie fluorocarbony i żyłki mono u mnie nie zdawały rezultatu. Używam plecionki TB: http://www.tandembaits.com/index.php?do=kat&id=382&pid=2178 tej 35lbs. Jest ona wedłyg mnie bardzo dobra i niedroga i zdaje świetnie egzamin i jako strzałówka do spoda i jako strzałówka do swykłego zestawy do dalekich rzutów lub do metody.

• 7 months later...
Posted

Witam

Poszukuję takiej strzałówki CH Shock Leader Master 50 m/45 lb ,może wie ktoś gdzie ją można kupić,lub polecić dobrą strzałówkę do nęcenia spombem:)

• 1 month later...
Posted (edited)

Dzwoniłem do tego sklepu miesiąc temu nie mają ,tylko został im opis PRODUKT DOSTĘPNY:D

Szybki jesteś :eek: gratuluje:beer:, oj wyszukiwanie nie boli:)

Dzwoniłem nawet do Tandem Baits strzałówka pojawi się w połowie marca ale w nowej cenie .:)

Edited by FISHMAN78