mcmaker Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Wybralem sie dzisiaj na balaton i wyniki byly super. Pierwszy w zyciu karpik i pierwszy lin nie patrzcie na moja fryzure, wial wiatr Rybki oczywiscie wrocily do wody. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittspeed Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 jak tam z opłatami? w nocy wolno też łowić? na ile wętek można łowić? dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmaker Posted August 2, 2010 Author Share Posted August 2, 2010 Pow 16 lat - 10 zl, Czynny od 6.00 do 22.00, Można lowić na dwie wędki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriko Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 a tak z innej beczki pytanie? pan A. Gołuchowski nadal tam sobie łowi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sander Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Oj, Pan Andrzej Gołuchowski już tam nie był chyba od 3 lat... Zapraszał mnie do tego całego carp selectioner team (coś takiego, dokładnej nazwy nie pamiętam) tyle, że do juniorów. Z tego co słyszałem to Pan Andrzej już nie łowi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenox Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Ten pacjent narobił mnóstwo zamieszania i tak szybko jak się pojawił,tak szybko znikł.Teraz płacimy frycowe za jego debilne pomysły i durne wpisy na forach ogólnopolskich a nawet europejskich.. P.S Nocek nie ma i raczej nie będzie właśnie przez niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sander Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Tego to nie wiedziałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriko Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Sam byłem w tym teamie ...... dobrze wymieniłeś nazwe ....... i jak szybko powstał on i ten jego klub tak szybko znikneli A on żyje w ogole czy juz zapadł pod ziemie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilw321 Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Wie ktoś może czy planują w tym sezonie pozbyć się jakoś "roślinności" na Balatonie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenox Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Chcą wpuścić małego amura i myślą,że rozwiąże problem:D. Jednak znając realia tego bajorka to szybciej skończy na patelni niż zniknie trawsko:D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilaw Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 A nie lepiej byłoby wpuścić kilkadziesiąt "większych" sztuk (50-60cm) i zabronić ich zabierania z łowiska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sander Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Byłoby lepiej, ale co z tego jak oni wiedzą "najlepiej" co zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
manitu Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Po pierwsze wątpie żeby amury to wyżarły Po drugie (jak ktoś już napisał) szybciej trafią na patelnie nim zdążą dorosnąć Najlepiej będzie jak chłopy wezmą grabie w łapy lub użyją brony i do roboty:D, bo jak nic z tym nie zrobią to nikt tam nie będzie łowił, bo ciągle rwać zestawy lub ciągnąć glony to żadna przyjemność Link to comment Share on other sites More sharing options...
okon744 Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Z tego co się orientuje to puścili dużego amura, ale nie wiem ile sztuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenox Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 (edited) Zasięgnąłem dziś info,faktycznie amury już trafiły do zbiornika i było ich 200 kg.Rybki 40-50-60 cm. Najlepsze jest,że od tego roku jest bezwzględny zakaz zabierania amurów z łowiska,nawet tych wymiarowych. Szacunek za decyzję. Edited February 15, 2013 by lenox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilaw Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Jednak niektórzy też potrafią myśleć... to jest bardzo pocieszające, bo może się coś zmieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sander Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Nareszcie postęp, ciekawe czy będą efekty Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafaello Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Raczej nie, amur nie jest kosiarką tylko ręczna robota może pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafaello Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Ma ktoś może info czy w niedziele będzie można pospiningować na łowisku,oraz czy wpuscili jakieś tęczaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sander Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Łowisko jest już czynne dla spinningistów i muchowców (oprócz poniedziałków). Tęczaka chyba jeszcze nie wpuszczali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekn Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Jutro odbędą się tam zawody z cyklu spinninowego GP, więc przynajmniej do godz. 13 - 14 łowisko będzie zamknięte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeJeK Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Witam Mam pytanie, jak daleko jest ten staw od Rzeszowa? Jak tam dojachać ? Jakie ryby tam występują ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manitu Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Staw jest w Turaszówce, zaraz koło Krosna (można rzec że w Krośnie) Dominuje karp, można liczyć na amura i inne małe rybki Z drapieżnika jest szczupły i okoń, no i teraz pstrąg tęczowy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafaello Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Właśnie dostałem info od kumpla ,był i podobno pstrązki niezle gryzły na seledynowego twistera Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Czy ten staw w Turaszówce to jest ,to samo łowisko co tohttp://www.fishing.org.pl/f10/glinianka-balaton-w-krosnie-380/? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts