Jump to content

Glinianka Balaton w Krośnie

mcmaker

Recommended Posts

Wybralem sie dzisiaj na balaton i wyniki byly super. Pierwszy w zyciu karpik i pierwszy lin :) nie patrzcie na moja fryzure, wial wiatr :D Rybki oczywiscie wrocily do wody.

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

• 3 months later...
  • 2 years later...

Oj, Pan Andrzej Gołuchowski już tam nie był chyba od 3 lat... Zapraszał mnie do tego całego carp selectioner team (coś takiego, dokładnej nazwy nie pamiętam) tyle, że do juniorów. Z tego co słyszałem to Pan Andrzej już nie łowi.

Ten pacjent narobił mnóstwo zamieszania i tak szybko jak się pojawił,tak szybko znikł.Teraz płacimy frycowe za jego debilne pomysły i durne wpisy na forach ogólnopolskich a nawet europejskich.:eek:.

P.S Nocek nie ma i raczej nie będzie właśnie przez niego.

• 6 months later...

Po pierwsze wątpie żeby amury to wyżarły

Po drugie (jak ktoś już napisał) szybciej trafią na patelnie nim zdążą dorosnąć

Najlepiej będzie jak chłopy wezmą grabie w łapy lub użyją brony i do roboty:D, bo jak nic z tym nie zrobią to nikt tam nie będzie łowił, bo ciągle rwać zestawy lub ciągnąć glony to żadna przyjemność:mad:

Zasięgnąłem dziś info,faktycznie amury już trafiły do zbiornika i było ich 200 kg.Rybki 40-50-60 cm.

Najlepsze jest,że od tego roku jest bezwzględny zakaz zabierania amurów z łowiska,nawet tych wymiarowych.

Szacunek za decyzję.

Edited by lenox

• 1 month later...