bohenek1 Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Z braku warunków pogodowych i wysokich stanów wód na rzekach zmuszony jestem do zasiadek na "białą". Często zaglądam na te zbiorniki bo mam do nich najbliżej. Karaś z 01.06 ponad 30cm. Największy jakiego złapałem. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONDZIO1996 Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 (edited) Karpie zostały złowione na odległościówkę (42cm i 36cm), a amur na feederka, mierzył 60cm. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited August 7, 2010 by KONDZIO1996 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gimzi Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Mam pytanie, czy na Stawach łowi się z lodu? Czy pokrywa lodowa jest nadająca się do wejścia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
komandos Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Myśle ze jeszcze za malo przymrozilo, ale jak wracalem z MP z Bialegostoku w niedziele to widzialem ze na takim maly stawie juz łapali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Odwiedził już ktoś Jandę w tym roku? Są tam jeszcze liny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArturDabrowski290 Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Są liny ale bardzo często złowić. Najwięcej jest tam teraz karpika kroczka 28-35cm i szczupaka 30cm a czasem trafi się jeszcze amur albo lin Link to comment Share on other sites More sharing options...
bronzo77 Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Po ostatnim zarybieniu już nie ma życia w tych zbiorniczkach. Myślałem: "zawody są jakieś czy cuś ?" Rejestracje aut z różnych stron rzeszowszczyzny "prawie jak" na powidlakach . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albin_88 Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Ja również po zarybieniu wybrałem się na spacer. Gdy przekroczyłem kładkę i zobaczyłem te tłumy wędkujących od razu wiedziałem o co chodzi. Wędkujących chyba było więcej niż ryb w tych stawach:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArturDabrowski290 Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 A jednym słowem nie ma sie tam po co wybierać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts