pborowicz Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Witam, nie wiem czy było to poruszane na tym forum i czy był już taki pomysł, ale można byłoby zamówić większą ilość logo PSW jako naklejka na tylną szybę (od środka) do auta lub na tylną klapę. Jak myślicie? Odrazu ziomala z PSW można byłoby namierzyć na zbiorniku Zrobić można byłoby zapisy kto byłby chętny, tylko trzeba zorientować się ile kosztuje taka naklejka. Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Taka naklejka to fajna sprawa, kosztowałaby pewnie niewiele, moim zdaniem lepsza byłaby naklejka na tylną klapę. Popytam w drukarniach ile by takie cuś kosztowało np. przy 30 sztukach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pborowicz Posted July 3, 2010 Author Share Posted July 3, 2010 coś takiego jak to np http://www.allegro.pl/item1089353047_super_naklejka_wedkarz_pochwal_sie_swoim_hobby.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróg publiczny Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Jakby co to się pisze na taką naklejkę, przywalił bym sobie ją na moje cinko. Tyle że interesuje mnie naklejka na szybę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pborowicz Posted July 6, 2010 Author Share Posted July 6, 2010 krs, i jak sytuacja na froncie z naklejkami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Zajmę się tą sprawą w tym tygodniu. Co do wzoru naklejki to myślę że nie ma co kombinować, mamy przecież charakterystyczne i rozpoznawalne logo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pborowicz Posted July 6, 2010 Author Share Posted July 6, 2010 dobrze by było , żeby była wersja naklejki, którą można przykleić na tylną szybę od wewnątrz. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 dobrze by było , żeby była wersja naklejki, którą można przykleić na tylną szybę od wewnątrz.Pozdrawiam. od wewnątrz to może i by była trwalsza. ale co z samochodami z przyciemnianymi szybami ? takiej naklejki nie będzie widać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Trzeba załatwić dwa rodzaje nalepek zewnętrzne i wewnętrzne Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Trzeba załatwić dwa rodzaje nalepek zewnętrzne i wewnętrzne Dostałem kalkulacje z drukarni. Są to naklejki zewnętrzne, minimum 60 naklejek dlatego na razie nie ma sensu robić na szybę bo trzeba by zamówić 120 sztuk. Podaję kalkulacje druku: Format: 100x100 mm, Zadruk: 4+0 (CMYK), Objętość (liczba wzorów): 1 wzór, Podłoże: folia naklejkowa biała, ekonomiczna, Specjalne: rycowanie (nacinanie), Sposób uszlachetnienia: nd., Sposób oddania materiałów: arkusze, Nakład: 30 szt. 127,00 + VAT To jest kwota minimalna zamówienia i w tej kwocie mieści się około 60 naklejek. Razem ~ 155 zł czy li za naklejkę ~2,60 + najtańsza możliwa wysyłka. Na naklejce będzie logo PSW o wym. 10x10cm. Chętnych proszę o dopisywanie z podaniem liczby sztuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 to ja poproszę 4 sztuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
pborowicz Posted July 8, 2010 Author Share Posted July 8, 2010 no dla mnie też oczywista sprawa 1 sztuka proponuję podać info na głównej stronie, będzie więcej chętnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Zamawiam 3szt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 dla mnie 4 szt Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Dla mnie 4 szt. poproszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grześ Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Poproszę o 2 szt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterix500 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Zamawiam 3 sztuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Będę miał ofertę naklejek z innej firmy, być może będzie znacznie taniej i już od 30 sztuk. Wysłałem również zapytanie o wycenę naszywek, myślę że dzisiaj dostanę odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 To i ja z 4 poproszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Co do samego wyglądu naklejki to mam taką sugestię, żeby zrezygnować z naszego loga i tylko zrobić ją na zasadzie adresu www. Jeśli się nie mylę to Jaxon ma takie naklejki rozrzucone w sklepach wędkarskich (sam dostałem taką w "Karinie") i powiem szczerze, że wygląda to nieźle. Logo może troszeczkę zaciemnić całokształt tej naklejki. A przecież chodzi o to, żeby trafić do większej liczby osób przeglądających internet i zajmujących się wędkarstwem, ludzie stojący w korku za nami nie będą mieli czasu na studiowanie naklejki pod kątem "co poeta miał na myśli", tylko będą się zastanawiali co to za stronka i chcąc nie chcąc wejdą na nią i już może z nami przystaną. Ale to moje zdanie i mogę się mylić w tej kwestii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiff43 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 chętnie zamówie 1 szt Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróg publiczny Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Piszę się na 2 szt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Ja poproszę 4 sztuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Jak by co, to ja też zamawiam 3 szt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik18king Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Witam. Jeśli można to ja bym 2 prosił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts