obroncamrowek Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Cześć! Ostatnimi dniami wzięło mnie na oglądanie filmów o tematyce wędkarskiej. Nie mówię tutaj o typowo wędkarskich nagraniach takich jak WMH i tym podobnych, lecz coś w stylu Rzeki życia (1992) Poszukuje konkretnego filmu który kiedyś widziałem. Fabuły nie pamiętam, ale głównym bohaterem był chłopiec który od młodego wieku wędkował na muchę. Potem zamieszkał w jakiejś chatce w lesie i .... to by było na tyle Jakiś trop jest, może ktoś to oglądał i pamięta tytuł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertoo Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Może znasz nazwisko któregoś z aktorów ?Więcej wskazówek podaj jak pamiętasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Cześć chyba chodzi Ci o film "Rzeka Pytań". Pozdrawiam i miłego oglądania przy:beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
holbi Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Rzeka Życia - bardzo fajny film Link to comment Share on other sites More sharing options...
obroncamrowek Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 misiek O to mi właśnie chodziło. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts