Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozwoliłem otworzyć sobie wątek z wiązany z grami komputerowymi (nie tylko wędkarskimi). Okres zimowy do doskonały czas na tego typu rozrywki :D Jakby ktoś był zainteresowany to na platformie Steam za 3,99 euro dostępny jest Max Payne 3, trochę się pośpieszyłem z zakupem wczoraj cena wynosiła 7,99 ale to i tak była to niezła okazja.

Save 80% on Max Payne 3 on Steam

Proszę nie umieszczać tutaj linków do pirackich wersji gier oraz do wszelkiej maści cracków. Tylko linki do oryginalnych wydawnictw, sklepów, platform typu steam, origin itp. Poza tym piszcie w co gracie i co polecacie do grania.

Posted

Ja rzadko w coś pogrywam:rolleyes: Ostatnio jak pokazałem córce grę HEROES (co było błędem:D), to się w niej zakochała i teraz musze non stop w nią grać!:eek:

Posted

Ja teraz zainstalowałem Mafia2 i trochę bawie się w przestępce :D Na steamie zrobiłem też błąd , kupiłem CS Global Ofensive za -40% , a za tydzień było -75%:(:mad: No ale ...

Posted

Cs 1.6 To mega gra ,może i ma swoje lata ale i tak jest Boska ! :)

Z gier wędkarskich to znam Wędkarz /2/3 kiedyś w to grałem ,nawet fajna gra ;)

Posted

Kilka dni temu zakupiłem w Steam, Metro: Last Light, cena była promocyjna, jedyne 10Euro, obecnie wołają za niego 29 :D

Metro: Last Light on Steam

Bardzo fajna gierka, dla fanów FPSów i klimatów ze Stalkera pozycja obowiązkowa ;) Poprzednia wersja Metro 2033 jakoś nie za bardzo przypadła mi do gustu, Last Light jest moim zdaniem ciekawsza bardziej grywalna z lepszą grafiką.

Posted

Właśnie pykałem w Sniper Elite 2:)

Wcześniej (dużo wcześniej:)) pogrywałem w Twierdzę (Stronghold Crusader) a wieki temu w Starcrafta

To był klasyk.

Czasu mi brakuje niestety na granie:(

Posted

Przy StarCrafcie uzbierało by mi się chyba kilka tygodni ciągłego grania. Podobnie jak przy Quaku I/II, Falloucie I/II, Half Lifie, Unrealu, i Baldurze. Uwaliłem przez te gry kilka egzaminów :D Ale to było lat ponad 10 lat temu. Teraz moje chłopaki grają w jakieś tanki, warplansy - dla mnie to już nie ten klimat, a może po prostu postarzałem się.

Ale była jatka:

Baldur's Gate - Drizzt - YouTube

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...