szczupar Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Wiadomości Koło PZW nr 28 Tarnobrzeg - Aktualności z koła wędkarskiego Tarnobrzeg Zachęcam wszystkich do opłacenia karty w Kole nr 28 "Budowlani" w Tarnobrzegu. Koło posiada program ewidencji członków koła, a także informator sms o zawodach i imprezach wędkarskich. Koło w bieżącym roku organizuje wycieczkę wędkarską na wodę górską typu San, Dunajec. Nasze Koło zrzesza wędkarzy łowiących głownie na spinning i muchę, a także spławikowców. Organizowane są zawody z każdej dziedziny (oprócz rzutowej).
esoxpw Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Wasze koło jest w koalicji popierającej działanie Zarządu Okręgu Tarnobrzeg. Same sukcesy : utrata Świniar, utrata zbiornika w Zaleszanach, niekorzystna umowa zbiornika Machowskiego, o Wilczej Woli nie wspomnę, wasz prezes jest wiceprezesem ds. ochrony.
MilanND Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 (edited) Może nie powinienem odpowiadać za @Sczupara ale jest to chyba pierwsze koło w okręgu Tbg gdzie ,,mlodzi'' zjednoczyli siły i zrobili porządek z betonem w swoim kole:) niestety takich kół jest za mało żeby zmienić coś w okręgu. Edited February 16, 2014 by MilanND
GRZEGORZW Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 OWSZEM. MOŻE BY OPŁACIĆ W KOLE, ALE SAMO SŁOWO "TARNOBRZEG" TO ODSTRASZA MNIE I NIE TYLKO MNIE. NIE DOKONAM JAKIEKOLWIEK OPŁAT W TYM OKRĘGU. TO CO ZROBILI Z WILCZĄ WOLĄ TO POKAZALI CO DLA TEGO OKRĘGU ZNACZY WĘDKARZ-jest to osoba która, tylko ma dokonać wpłaty i na tym się kończy.
kriko Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Sam z kolega tez myslimy co tu zrobić czy opłacić w jakims kole w tarnobrzeskim okręgu czy całkowicie uciec do rzeszowa ?! Tyle że ten okreg tarnobrzeski ma porozumienie na kieleckie wody nizinne, które mnie interesują ze wzgląd jednej wody. I tak źle i tak źle
GRZEGORZW Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Ja wolę zapłacić więcej, ale nie w tym okręgu.
szczupar Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 , ALE SAMO SŁOWO "TARNOBRZEG" TO ODSTRASZA MNIE I NIE TYLKO MNIE. NIE DOKONAM JAKIEKOLWIEK OPŁAT W TYM OKRĘGU. TO CO ZROBILI Z WILCZĄ WOLĄ TO POKAZALI CO DLA TEGO OKRĘGU ZNACZY WĘDKARZ-jest to osoba która, tylko ma dokonać wpłaty i na tym się kończy. Ale samo słowo "Rząd" to odstrasza mnie i nie tylko mnie. Nie zapłacę jakiegokolwiek podatku w tym kraju. To co zrobili w tym kraju pokazali co znaczy przeciętny obywatel tego kraju. Jest to osoba która, tylko ma płacić podatki, siedzieć cicho i na tym sprawa się kończy. To że ktoś zmieni okręg to tak jak by zmieniał miejsce zamieszkania na inne województwo, podatek zapłaci tak czy tak raz większy raz mniejszy a kasa i tak pójdzie gdzie ma pójść. Jak mamy cokolwiek zmienić? Zacznijmy od siebie a potem idźmy dalej i dalej. Gadaniem na forach niczego nie zmienimy.
szczupar Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Koło PZW nr 28 Tarnobrzeg - Koło wędkarskie Tarnobrzeg Zapraszam do opłacenia karty w naszym Kole.
geo Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Cóż takiego wspaniałego jest w kole nr 28 "Budowlani" w Tarnobrzegu ,oprócz sms-owego powiadomienia .Mam wrażenie jakby to była "reklama" a bynajmniej lokowanie produktu. Pieniądze i tak trafiają w wiadome miejsce !. Chyba że o czymś nie wiem, i jesteście jakimś cudownym stowarzyszeniem które ma tyle władzy na wodach co PZW ? Jaka jest różnica miedzy innymi kołami ?
Recommended Posts