Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Cyt "....Kolego Yelcyn żadna filozofia..Kroku płaci za łowienie na Os-ie i ma wyniki..jedziesz, płacisz i jesteś ''the beściak''..jeśli oczywiście masz tyle kapuchy:D bo jednak to trochę kosztuje:eek: + sprzęt = jakaś porażka..:beer: a Solina to temat rzeka i nikt nie wie tak naprawdę gdzie jest ryba..choć podobno tacy byli ale niestety tajemnicę zabrali do grobu:(.

....Kolego Yelcyn żadna filozofia..Kroku płaci za łowienie na Os-ie i ma wyniki..jedziesz, płacisz i jesteś ''the beściak''

Teraz ode mnie ,co rozumiesz przez pojęcie cyt " the beściak" dla czego jestem the beściakiem według Ciebie , mam się czuć jakiś lepszy ? elita ? Bo zapłaciłem za roczną ? Czyli co , pojechałem ,zapłaciłem i łowię wielke ryby które same wskakują do podbieraka ? Odpowiedz mi na to pierwsze pytanie ...

Ten Twój uśmieszek co miał oznaczać cyt "... jeśli masz tyle kapuchy ... hmm reasumując musisz mieć wielki ból dupy że mam roczną i że mam pieniądze , bo tym tekstem i uśmieszkiem to stwierdziłeś?

W tym momencie zahaczę o to ,żebyś mi odpowiedział właśnie na to na drugie pytanie.

Wiele osób z tego forum znam osobiście i wiem , że mogą mieć roczną ale mają ważniejsze priorytety w życiu a rybki są na końcu - u mnie działa to trochę w inną stronę .

Podbiję następny tekst cytatem "...bo jednak to trochę kosztuje:eek: + sprzęt = jakaś porażka..:beer:

Przepraszam , ale tego już w ogóle nie rozumiem czyli co ? Os trochę kosztuję + sprzęt trochę kosztuje = wielka porażka ale jaka porażka ?

Posłuchaj ,proponował bym CI kiedyś tam się wybrać , bez wędki -od tak idziesz sobie i tyle ( za chodzenie obok rzeki nie musisz płacić)

Spacerując robiąc zdjęcia obserwując przyrodę ,zwierzęta(dziki,sarny ,ptaki ) mieć czas na wszystko- wyobraź sobie Ty i piękny Os San , bez samochodów ,żadnych motocyklistów ,mała presja wędkarska nie ma wędkarza na wędkarzu ...

Obok Ciebie duże majestatycznie pływające piękne ryby , przez które nie raz moje serce biło mocniej .Skup się na samym szumie wody tylko Ty kontra rzeka i jej szum -to właśnie Os- Porównaj sobie to co Ci napisałem do zwykłego odcinka , wynikach w postaci rybek nie wspomnę...

O tym można napisać knigę i każdy potwierdzi moje słowa a coraz więcej osób jeździ na Odcinek Specjalny i na pewno wracają do domu z myślami kiedy znów tam wrócą - This is San .

[h=3]A jeśli dalej coś Cię uciska w tyłku , za tydzień będę w Rz-owie sobota- niedziela , reflektował bym wspólną rozmowę.[/h]W sumie ,ale po co hmm?? Dla mnie mnie będzie to pytanie retoryczne.

Edited by kroku
Posted

The beściak?? Nie uważam tak. Kroku jest osobą, która dla spokojnego wędkowania i przy tym obcowania z przepiękną naturą zrobi wszystko. Wiem jak dużo poświęcił żeby wykupić licencje, to nie było jakieś odkładanie z kieszonkowego, ale naprawdę ciężka praca. Przez pewien czas był to jego hmm... bardzo ważny cel... I nie po to żeby pokazać się, że jest "the beściakiem", ale dlatego, że kiedyś zaznał tego raju wędkarskiego i chciał wrócić tam jeszcze nieraz... Kroku ode mnie wielkie brawa za nieustanne dążenie do celu :beer: Może tak jak rozmawialiśmy, opłacę kiedyś OS i będziemy razem "the beściakami" :D Szkoda nerwów, lepiej obrócić to w chmielowy napój :beer:

Pozdrawiam

Posted

Wiem ocb bronzo77 wku!@#$%mnie , że ludzie mi docinają a ja nie wiem dlaczego ? Prosił bym o nie kasowanie tego tematu ...

Aaaa i ludzi którzy mają mocny żal tyłka do mojej osoby , proszę się wypowiedzieć w tym temacie czyli " dlaczego kroku opłacił os"

Posted

Nie może być tak, że jeden oczernia drugiego z powodu zazdrości wśród nas-braci wędkarskiej :beer: nieporozumienia zawsze trzeba wyjaśniać, nawet i na forum :) Szanujmy się :beer:

Posted
Wiem ocb bronzo77 wku!@#$%mnie , że ludzie mi docinają a ja nie wiem dlaczego ? Prosił bym o nie kasowanie tego tematu ...

Aaaa i ludzi którzy mają mocny żal tyłka do mojej osoby , proszę się wypowiedzieć w tym temacie czyli " dlaczego kroku opłacił os"

Kroku powiem Ci tak, to ,że Cię stać to Twoja sprawa i według mnie nie ważne ile zapłaciłeś - ja wychodzę z założenia miałeś ochotę zapłaciłeś - nie wnikam czy stać kogoś na to? czy brał pożyczkę na vivus.pl czy w skoku Stefczyka...

Ważne jest to , że Ty jak tam jedziesz się spełniasz. Rozumiem , że nie którym "żal tyłek ściska" nie bierz tego do Siebie personalnie dla mnie jesteś "the beściak" bo łowisz fajne ryby , i uważam, że gdzie indziej nie tylko na OS San je łowisz. Nie ważne gdzie - ważne jak -Ty masz wiedze jak wyłuskać te rybe z wody nie ważne jakiej.

Nie przejmuj się zazdrośnikami - dalej rób swoje , łów swoje i wrzucaj foty - miło popatrzeć na ryby o których ja mogę pomarzyć...

Posted

Panowie, wydaje mi się że największą siłą portalu i forum PSW jest koleżeńska atmosfera i trzeba się starać aby tak pozostało. Kolega Kroku łowi wspaniałe ryby, w pięknych okolicznościach, prezentuje zdjęcia które cieszą wędkarskie oko. Każdego zdroworozsądkowego wędkarza powinien taki stan rzeczy cieszyć i dopingować. Jeżeli jest inaczej to świadczy to o tym, że niektórych z nas trawi paskudny resentyment.

Posted
Wiem ocb bronzo77 wku!@#$%mnie , że ludzie mi docinają a ja nie wiem dlaczego ?

Podchodzisz do sprawy zbyt emocjonalnie. Wyjdź z założenia, że "wolno psom szczekać, ale nie wolno pana ugryźć" A jeśli to mało to odpowiadaj niektórym wredniakom tak, jak odpowiedział pewien poseł z trybuny sejmowej drugiemu posłowi, który wywoływał go zbyt często do odpowiedzi. Odpowiedział wierszem:

"Riposty mojej nie oczekuj,

Nie dam ci prztyczka, ani klapsa.

Nie powiem nawet pies cię jeb.....

bo to mezalians byłby dla psa".

Powodzenia w połowach, pozdrawiam.

Posted

Panowie jeszcze kilka postów i Ewa Drzyzga się zainteresuję.Piszcie sobie na priv. swoje żale i rozterki.Myślę,że większość kolegów nie chcę na łamach forum,czytać czy kogoś stać czy nie.To jest osobista sprawa każdego wędkarza.Pozdrawiam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy