ke_amx Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Ktos lowił na gumki firm: Reins, Bait Dreath, Jackall??
krs Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Wydzieliłem post do nowego wątku. Sam jestem ciekawy jak się sprawują gumy Reins, mam w planach zakup kilku sztuk na ten sezon.
ke_amx Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Mam duzo opakowan tych gumek, teraz szukam kogos kto na nich lowie w Polsce! =) Interesuje mi jaka rybe lowicie na te przynety =)
ke_amx Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Można widzieć gdzie się zaopatrujesz w gumy Reins ? Jeśli zrozumiłem to...kupuję Reins i przynęty innych japońskich firm na Ukrainie. Bardzo dużo ich jest w sklepach. =)
krs Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Dzięki, o to mi chodziło. Myślałem że kupujesz gdzieś w Polsce. [Tapatak]
ke_amx Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Dzięki, o to mi chodziło. Myślałem że kupujesz gdzieś w Polsce. [Tapatak] Nie widziłem Reins w Polsce. =(
Macio33 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Jeśli zrozumiłem to...kupuję Reins i przynęty innych japońskich firm na Ukrainie. Bardzo dużo ich jest w sklepach. =) Kolego a może zacząłbyś rozpowszechniać ten rodzaj przynęty na naszym forum?? W jakich cenach tam można zakupić te gumy?? Może byłaby możliwość byś je tutaj sprzedawał...??
ke_amx Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Proszę nie cytować poprzedniego postu. Myślie o tym. Ale teraz tylko myślię =)))) Cena gdzieś około 15.5 - 23.3 zl. W opakowaniu od 10-22 szt. Mogę kupić 90% od wszystkich modelów (nie wiem czy poprawnie napisałem "modelów" )
BRC Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 "Około 90% wszystkich produkowanych modeli". Tak było by bardzo poprawnie Pozdrawiam.
krs Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Jedna z gumek Reins - Bubbling Shaker. Właśnie takie robale mam zamiar sobie zakupić w wersji 3" pod okonia. Może ktoś z Was używa tej gumki to chętnie poczytam opinii na jej temat
corky Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Czy zamawiał ktoś już z tej strony ? Wędkarstwo Spinningowe Producent: REINS - PRZYNETY-SWIATA
ke_amx Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Jedna z gumek Reins - Bubbling Shaker. Właśnie takie robale mam zamiar sobie zakupić w wersji 3" pod okonia. Może ktoś z Was używa tej gumki to chętnie poczytam opinii na jej temat Miałem, może i teraz mam kilka sztuk, tych gumek. Bardzo fajna jest na okonia, również i na sandacza. Do teh gumki stosuję chak ofsetowy lub Owner s-59.
Recommended Posts