mapet77 Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Szukam fotela karpiowego, który musi spełniać następujące wymogi: 1. Lekki, zarazem wytrzymały (moje 90kg musi utrzymać ) 2. Regulowane nóżki 3. Rozsądna cena za dobrą jakość. POMOCY!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Z mojej strony mogę polecić fotel firmy "Elektrostatyk", osobiście używam go od 5 lat i jak na razie jestem z niego bardzo zadowolony. Może do lekkich nie należy, ale za to jest bardzo wygodny. Masz tutaj linka http://allegro.pl/item1185137418_fotel_z_reg_oparcia_elektrostatyk_f5r_promocja.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
redfer Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Z mojej strony mogę polecić fotel firmy "Elektrostatyk", osobiście używam go od 5 lat i jak na razie jestem z niego bardzo zadowolony. Może do lekkich nie należy, ale za to jest bardzo wygodny. Masz tutaj linka http://allegro.pl/item1185137418_fotel_z_reg_oparcia_elektrostatyk_f5r_promocja.html Potwierdzam jest O.K. chociaż do "lekkich" to bym go nie zaliczył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daimon507 Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 sprawilem sobie w tamtym roku 2, marki elektrostatyk, narazie się sprawują bez zarzutu http://www.elektrostatyk.com/pl/produkt/12,1,fotele ja mam model Fotel F5R ST/P i Fotel F9, obydwa testował kolega 140kg, wiec twoje 90 wrażenia na nich nie zrobi, były tańsze od konkurencji, okazały się solidnie wykonane i polski producent, do tego fotela F5R można dokupić podnóżek, ale się jeszcze na to nie skusiłem, o klasycznie karpiowych z obszyciami nie jestem w stanie powiedzieć nic więcej niż to, że sa spore Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted August 13, 2010 Author Share Posted August 13, 2010 Oglądałem Elektrostatyka w KARINIE na Warszawskiej i faktycznie do najlżejszych to on nie należy. Raz tylko spotkałem się z naprawdę lekkim fotelem ale to nie było u nas w kraju. I teraz żałuję że nie kupiłem:mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 @mapet77,bierz elektrostatyka,nic lepszego w dobrych pieniądzach u nas nie znajdziesz,no chyba że poszukasz używek ale z tym to jest różnie coś się trafi albo nie.Jeżeli czasami jeździsz na samochodówkę na Załęże to zaglądnij na wystawki,czasami coś ciekawego można trafić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanND Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Widzę, że Elektryki zdominowały fotelowy rynek. Także posiadam elektryka F5R bez podnóżka. Najlżejszy nie jest ale komfort podczas zasiadki i pewność, że sprzęt wytrzyma kilkanaście lat warty jest tych niewielkich zresztą pieniędzy. Jeżeli już fotel to wybierałbym tylko model z podłokietnikami, dużo wygodniej się czeka na branie. Moje wypady wędkarskie to w zasadzie 98 procent wypadów na spining i nie żałuję ani złotówki wydanej na siedzisko. Dodam, że po awarii ostatniego krzesełka jakie miałem przez 2 lata łowiłem siedząc na wiadrze z zanęta lub na ziemi na reklamówce i ręczniku. Szkoda było mi kasy na coś czego używa się tylko kilka razy w roku i na ryby pedałuje się jednośladem... Warto przeboleć te parę kilo dodatkowego bagażu, zreszta inne fotele nie są wcale lżejsze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted August 14, 2010 Author Share Posted August 14, 2010 To jest dokładnie to czego szukałem ale się w ostateczności nie zdecydowałem na zakup. Bodajże waga tego cacka to 3.5kg. Siedziałem na tym parę razy na rybach w zimie w Irlandii i muszę powiedzieć, że bardzo wygodne a poza tym bardzo lekkie do mobilnego łowienia z brzegu. http://www.billyclarke.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=355_68_401_565&products_id=6247 A to jedno ze zdjęć które mi pozostały po zasiadkach irlandzkich... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted August 14, 2010 Author Share Posted August 14, 2010 Lepsze zdjęcie tego "krzesła" Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Ciężko Ci będzie znaleźć fotel karpiowy poniżej 5 kg.Zamieszczony na fotce fotel,produkuje firma Korum,której produkty u nas są praktycznie nieosiągalne,sam spotkałem się z nimi może parę razy na targach karpiowych i w dodatku były to drobiazgi. Zobacz jeszcze na ten fotelik,waga zbliżona do tego jakiego szukasz a resztę sam oceń. http://przemos.superhost.pl/catalog/product_info.php?cPath=34&products_id=827 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted August 15, 2010 Author Share Posted August 15, 2010 Fajny ten fotel, najbliższy moim oczekiwaniom. Dzięki Rapala. Jeszcze biorę pod uwagę ściągnięcie z Anglii tego Koruma. Naprawdę jest wart pieniędzy które w niego zainwestuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Też tak myślę,najważniejsze jest to aby mieć to co się chce a nie to co musi:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Witam mam możliwość zakupienia tego fotela w dobrej cenie,proszę o rady.Może ktoś już miał do czynienia z tym fotelem. http://allegro.pl/fotel-karpiowy-roama-pro-strategy-spro-i1900984891.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleyber73 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Może coś z tego typu fotelików http://www.ravenfishing.pl/pl/brands/karp/1778_krzeselka/x2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Witam a masz może któryś z podanych modeli:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
murzyn997 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Witam Orientujecie się może gdzie można zakupić w Rzeszowie fotel Elektrostatyk? Konkretnie myślę o tym modelu, który ma regulowane oparcie i dołączany stolik i podpórkę na wędzisko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted February 11, 2012 Author Share Posted February 11, 2012 Sklep Karina na ul. Warszawskiej obok Biedronki. Powinni mieć, chyba, że czekają na dostawę. Mam taki model jakiego szukasz właśnie z Kariny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
murzyn997 Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Dzieki za info. A mozesz jeszcze zdradzic ile zaplaciles za ten fotelik? Zadwolony jestes z niego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Szukaj na allegro,możesz kupić naprawdę nie drogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiff43 Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Poszukaj fotela na aledrogo,na pewno znajdziesz taniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Ja osobiście znalazłem mój fotel na allegro, o 60-70 zł taniej niż u mnie w Kolbuszowej, a sprawdziłem, sprzedający był z Tarnobrzegu, a miałem fart i mój tata był akurat w Tbg, więc zaoszczędziłem 60 zł i nie musiałem doliczać wysyłki za 30 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted July 31, 2012 Author Share Posted July 31, 2012 JA chcę taki fotel!!! Ted Carter | Korum Chair - Easy! - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogas315 Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Ja polecam polski produkt: Elektrostatyk F5R lub FK2 wygodne i wytrzymałe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carmar Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Ja mam też F5R Elektrostatyk, solidny, wygodny i nie drogi. Kupiłem go z myślą dokupienia podnóżka w pózniejszym czasie, ale dzisiaj już wiem że łózko będę miał oddzielnie. Jedyne do czego można się przyczepić to waga jak już koledzy wcześniej wspominali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majster222 Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Ja posiadam FK2 i polecam. Bardzo wygodne siedzisko. Waga jest, ale coś za coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts