Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam pytanko do szefa (admina) w sprawie dodawanie własnych nagranych wędkarskich filmików.Chodzi mi czy byłoby to możliwe założenie powiedzmy wideoteki Psw. Coś na wzór naszej galerii fotograficznej.Lub wręcz stworzenie dodatkowej opcji w galerii.:confused::)

Posted

Sprawdzę jakie są możliwości w tym temacie, na forum nie mam problemu z dodawaniem filmów, w galerii nie ma takiej opcji ale postaram się coś wymyślić.

Posted

Chciałbym ten sezon poświęcić na kręceniu filmików.Zauważyłem że jest prostsze,mniej kłopotliwe i bezpieczniejsze dla ryb.Po prostu ustawiam statyw z kamerką lub aparat i się nagrywa.Po złowieniu rybki nie tracę czasu tylko odhaczam i woda.Następnie wrzucam w prosty program typu windows movie maker chociażby w celu wybrania konkretnych fragmentów i gra.Chodzi o to by forumowicze mieli miejsce gdzie w łatwy sposób wejdą i znajda filmik z danego tematu.Dziękuję za interwencje w mojej sprawie ;)

Posted
Chodzi o to by forumowicze mieli miejsce gdzie w łatwy sposób wejdą i znajda filmik z danego tematu.Dziękuję za interwencje w mojej sprawie ;)

Popieram, dobra opcja.