geo Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Mam pytanko do szefa (admina) w sprawie dodawanie własnych nagranych wędkarskich filmików.Chodzi mi czy byłoby to możliwe założenie powiedzmy wideoteki Psw. Coś na wzór naszej galerii fotograficznej.Lub wręcz stworzenie dodatkowej opcji w galerii.
krs Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Sprawdzę jakie są możliwości w tym temacie, na forum nie mam problemu z dodawaniem filmów, w galerii nie ma takiej opcji ale postaram się coś wymyślić.
geo Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 Chciałbym ten sezon poświęcić na kręceniu filmików.Zauważyłem że jest prostsze,mniej kłopotliwe i bezpieczniejsze dla ryb.Po prostu ustawiam statyw z kamerką lub aparat i się nagrywa.Po złowieniu rybki nie tracę czasu tylko odhaczam i woda.Następnie wrzucam w prosty program typu windows movie maker chociażby w celu wybrania konkretnych fragmentów i gra.Chodzi o to by forumowicze mieli miejsce gdzie w łatwy sposób wejdą i znajda filmik z danego tematu.Dziękuję za interwencje w mojej sprawie
Pawlikowski Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Chodzi o to by forumowicze mieli miejsce gdzie w łatwy sposób wejdą i znajda filmik z danego tematu.Dziękuję za interwencje w mojej sprawie Popieram, dobra opcja.
Siksa Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Pamiętajcie o jednym, na filmikach robaków nie jemy:D
Macio33 Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Przepraszam, ale kukurydze z wiaderka z zanętą można
Recommended Posts