Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Także jestem ZA.

Jestem za. Może na Wilczej Woli?

No nie wiem czy na Wilczej to dobry pomysł?Miejsce do tego celu bardzo dobre i kilka pływadełek by się pewno znalazło tylko że większość pewnie nie ma opłaconej Wilczej.

Jak do tej pory zloty były organizowane nad rzekami,może tym razem dla odmiany na zbiorniku?A może tak dwudniowy sobotnio-niedzielny,duże ułatwienie dla "kierujących";),oczywiście z dowolnością wyboru czasu powrotu.Może Czarna albo Ożanna?Tak czy inaczej,jeżeli będzie podjęta decyzja o zlocie postaram się zjawić:)

Edited by rapala
Posted
Także jestem ZA.

No nie wiem czy na Wilczej to dobry pomysł?Miejsce do tego celu bardzo dobre i kilka pływadełek by się pewno znalazło tylko że większość pewnie nie ma opłaconej Wilczej.

Jak do tej pory zloty były organizowane nad rzekami,może tym razem dla odmiany na zbiorniku?A może tak dwudniowy sobotnio-niedzielny,duże ułatwienie dla "kierujących";),oczywiście z dowolnością wyboru czasu powrotu.Może Czarna albo Ożanna?Tak czy inaczej,jeżeli będzie podjęta decyzja o zlocie postaram się zjawić:)

No na pewno sobota/niedziela :)

Posted
Pewnie że tak :) moje propozycje to Czarna bądź Niedźwiadek :)

Lepiej Ożanna przynajmniej są jakieś bary z chmielem. 15.09. na tym zbiorniku nastąpi odłów związany z czyszczeniem zbiornika i budową tamy, tak więc na najbliższe lata będzie bezrybie. A za przewodnika proponuje Maksa który przeorał ten zbiornik jak dobry rolnik na pierwsze siewy :-}.

Posted
Lepiej Ożanna przynajmniej są jakieś bary z chmielem. 15.09. na tym zbiorniku nastąpi odłów związany z czyszczeniem zbiornika i budową tamy, tak więc na najbliższe lata będzie bezrybie. A za przewodnika proponuje Maksa który przeorał ten zbiornik jak dobry rolnik na pierwsze siewy :-}.

Mi to rybka chociaż po mojej ostatniej wizycie na tym zbiorniku i relacji z jednego ze zlotów PSW jakoś byłbym za Czarną :P

Posted

Rozumiem że decyzja na temat: zbiornik czy rzeka już zapadła:)

To może jakaś ankieta, i wszystko będzie jasne?

No i kwestia terminu, im wcześniej będzie znany, tym lepiej będziemy mogli zaplanować swój czas.

Bo jak mi się zloty nałożą, to będę miał dylemat.

Adminie - działaj!!

/ Adminkowie mniejsi też mogą działać:) /

Gabryś

PS. co do lokalizacji-to w sumie i tak na zbiorniki nie mam opłaty, a więc jeżeli bierzemy pod uwage zbiorniki, i nie ejst to Solina lub Myczkowce - to jest mi wszystko jedno:)

PS 2. Na Ożannie nam Maks "tyłki złoi", zna te wody jak nikt - to może jakiś inny "kaczy dołek" ?, choć przemawia za nią dobra baza noclegowa i święty spokój po sezonie wakacyjnym.

PS 3. Nie wiem czy Złotka wytrzyma presję tylu wspaniałych łowców, i jak się po zlocie wszystkie ryby z niej wyprowadzą, to w połączeniu ze spuszczeniem Ożanny nie będą okoliczni łowcy gdzie spędzać wolnego czasu.

Posted
Poręby!

Zdecydowanie Poręby!!!Tylko zanim znowu miał bym oglądać ten staw to wcześniej musiałbym srogo wypić ze literke 40%:D:D: A tak na serio to ja był bym za Czarną.

Posted

Coś "Administracja" temat po macoszemu traktuje :)

Dyskusja na temat gdzie cały czas się toczy, później będzie "kiedy" ...

Oby nie 11.09.2010 bo to jeden z nielicznych weekendów który ze względu na ślub mi nie pasuje ..

Gabryś

Posted

Administracja ma swoje małe mini forum na którym trwają zażarte dyskusje, temat najbliższego zlotu również został poruszony :))