tomal Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Witam serdecznie Jestem laikiem jeśli chodzi o wedkowanie , więc proszę wybaczyć jeśli coś inaczej nazwę niż ma to miejsce!!! Posiadam takowe wędki: Eug gut Kraków(wyczytałem z napisu na wędzisku) jest 3 częściowa (rękojeść i 2 "końcówki") w stanie rewelacyjnym. żadnych rys, rękojeść gładka bez obtarć, składa się bardzo precyzyjnie, wszystkie przelotki wyglądają na oryginalne Fiwa NIL 180 nr 53 Ma 2 części również w stanie b. dobrym wszystkie przelotki wyglądają na oryginalne. całe wędzisko ładnie polakierowane również chyba orginal Wyczytałem że to rzadkie wędziska i raczej dla fanatyków i kolekcjonerów. Może ktoś się odważy ocenić ile są warte lub byłby zainteresowany kupnem. Zdjęcia mogę dołączyć lub wysłać gdy znajdę chwilkę czasu. Pozdrawiam Tomek [email protected]
holbi Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Tutaj gość chciał kupić fiwe nil kupię moze warto spróbować
tomal Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 Dziękuję muszę się tylko zarejestrować i odpowiedzieć!
Recommended Posts