gamcio Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Witam. Pojawiły się u mnie pewne problemy ze zdrowiem i potrzebuję zrobić rezonans magnetyczny na NFZ jeszcze w tym roku i stąd moje pytanie do kolegów czy wie ktoś może w którym miejscu w Rzeszowie będzie to możliwe jak najszybciej zrobić? Niestety u mnie terminy są na przyszły już rok więc szukam gdzie indziej. Wiem, że najszybciej będzie iść prywatnie lecz jest to ostateczność. Jeśli ktoś z kolegów coś wie na ten temat to proszę o informację tutaj lub na PW.
ryba7 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Radiologica-Rzeszów :: O nas Zapytaj tu, jakbyś naprawdę nigdzie nie znalazł wcześniejszego terminu spróbuję coś zadziałać. Ale nic nie obiecuję..
gamcio Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Fajnie, dzięki. Jutro zadzwonię i popytam. Może ktoś jeszcze coś zaproponuje?
TOMI803 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ja w tym roku zmuszony byłem robić dwa razy ! Najszybciej miałem w Jaśle! Może warto zadzwonić i zapytać... http://www.jasloradiologia.pl/ Pracownie MR - Asklepios B.P. Sp. z o.o. Rzeszów
gamcio Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 W Jaśle rejestrują na przyszły już rok tak samo w Rzeszowie (na styczeń i luty). Na szczęście udało mi się gdzie indziej zrobić. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Grzelo40+ Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Dębica ul. Paderewskiego 2 firma BEJM-MED-rehabilitacja tel.880 356 726 lub 666 744 999. Wolny termin to 11 listopad. Życzę ZDROWIA:beer:
gamcio Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 11 listopada to wszędzie pewnie jest wolny termin;-)
Grzelo40+ Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 11 listopada-fakt,miałem na myśli 12-go,ale teraz wolny termin to 25 listopad.Ale zadzwoń i zapytaj.
gamcio Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Dzięki Grzelo za pomoc ale wczoraj właśnie badanie zrobiłem w innej placówce. Wynik będę miał za 1,5 tygodnia.
holbi Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Panowie żeby nie zakładać nowego tematu zapytam tutaj. Moja mama potrzebuje pilnie zrobić rezonans kolana na NFZ. W Sanoku terminy baaardzo odległe (delikatnie ujmując), oczywiście za kasę (570zł) od ręki :/ Nie wiecie gdzie warto zapytać? Najlepiej jak najbliżej Sanoka
gamcio Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Krosno, Jasło najbliższy termin to luty i marzec dopiero. W Rzeszowie w jednej placówce był termin na styczeń. Możesz zadzwonić do Brzozowa jeszcze i spytać bo tam nie wiem.
BEJMmed Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Dębica ul. Paderewskiego 2 firma BEJM-MED-rehabilitacja tel.880 356 726 lub 666 744 999.Wolny termin to 11 listopad. Życzę ZDROWIA:beer: Szanowny Panie Grzelo40+ Nie wiem skąd uzyskał Pan takie informację, ale my, firma BEJMmed jesteśmy gabinetem rehabilitacji. Nasz personel posiada ukończone odpowiednie kursy, które pozwalają na czytanie wyników m.in. rezonansu magnetycznego, tomografii, RTG; jednak nie wykonujemy badania rezonansu magnetycznego. Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd Zapraszamy na naszą stronę internetową www.bejmmed.pl. Pozdrawiamy, Ekipa BEJMmed Rehabilitacja Dębica - BEJMmed
Kaskader Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Panowie mam problemy z nadgarstkiem, ze względu na pracę jaką wykonuję nie mogę pracować, mam skierowanie na MRI ii no właśnie 16 listopada mam następna wizytę u ortopedy a terminy na rezonans dopiero na marzec, nie wiem czy obdzowniłem wszystko czy jeszcze nie. Wie ktoś gdzie są jakieś krótsze terminy?
krs Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Może w asklepiosie na rejtana ? http://www.asklepios.pl/nasze-placowki/pracownie-rezonansu-magnetycznego/ Tutaj masz cennik: http://www.asklepios.pl/porownaj-uslugi/Cennik/
Kaskader Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 No na Rejtana byłem najpierw, ale wszystko na Marzec. a 5 stów, no trochę dużo.
Recommended Posts