Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Pojawiły się u mnie pewne problemy ze zdrowiem i potrzebuję zrobić rezonans magnetyczny na NFZ jeszcze w tym roku i stąd moje pytanie do kolegów czy wie ktoś może w którym miejscu w Rzeszowie będzie to możliwe jak najszybciej zrobić? Niestety u mnie terminy są na przyszły już rok więc szukam gdzie indziej. Wiem, że najszybciej będzie iść prywatnie lecz jest to ostateczność. Jeśli ktoś z kolegów coś wie na ten temat to proszę o informację tutaj lub na PW.

• 2 weeks later...
Posted

W Jaśle rejestrują na przyszły już rok tak samo w Rzeszowie (na styczeń i luty). Na szczęście udało mi się gdzie indziej zrobić. Dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

Posted

Panowie żeby nie zakładać nowego tematu zapytam tutaj.

Moja mama potrzebuje pilnie zrobić rezonans kolana na NFZ.

W Sanoku terminy baaardzo odległe (delikatnie ujmując), oczywiście za kasę (570zł) od ręki :/

Nie wiecie gdzie warto zapytać? Najlepiej jak najbliżej Sanoka

Posted

Krosno, Jasło najbliższy termin to luty i marzec dopiero. W Rzeszowie w jednej placówce był termin na styczeń. Możesz zadzwonić do Brzozowa jeszcze i spytać bo tam nie wiem.

• 2 weeks later...
Posted
Dębica ul. Paderewskiego 2 firma BEJM-MED-rehabilitacja tel.880 356 726 lub 666 744 999.

Wolny termin to 11 listopad.

Życzę ZDROWIA:beer:

Szanowny Panie Grzelo40+

Nie wiem skąd uzyskał Pan takie informację, ale my, firma BEJMmed jesteśmy gabinetem rehabilitacji. Nasz personel posiada ukończone odpowiednie kursy, które pozwalają na czytanie wyników m.in. rezonansu magnetycznego, tomografii, RTG; jednak nie wykonujemy badania rezonansu magnetycznego. Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd :)

Zapraszamy na naszą stronę internetową www.bejmmed.pl.

Pozdrawiamy,

Ekipa BEJMmed

Rehabilitacja Dębica - BEJMmed

post-5021-14545037043982_thumb.jpg

• 11 months later...
Posted

Panowie mam problemy z nadgarstkiem, ze względu na pracę jaką wykonuję nie mogę pracować, mam skierowanie na MRI ii no właśnie 16 listopada mam następna wizytę u ortopedy a terminy na rezonans dopiero na marzec, nie wiem czy obdzowniłem wszystko czy jeszcze nie. Wie ktoś gdzie są jakieś krótsze terminy?