pavilion Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 jak dokładnie zmontować taki zestaw i czy sprawdza się na rzece czy ma.znaczenie jaki splawik będzie stosowany czy obrotowa ze splawikiem to dobry pomysł chciałbym testować to na wisloce w mielcu
zejaz Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Nie wpadł bym na taki pomysł Spinningowanie żywcem widziałem, ale tego nie
lisses Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Proszę poczytać regulamin a później zakładać tego typu tematy:mad: Dział V pkt. 2.1 PZW - POLSKI ZWIĄZEK WĘDKARSKI - POLISH ANGLING ASSOCIATION
elel Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Nie wpadł bym na taki pomysł Spinningowanie żywcem widziałem, ale tego nie Jeszcze lepszy pomysł niż spinning ze spławikiem:eek: Skąd się biorą takie:confused:
Andre Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Po zapoznaniu się z regulaminem PZW polecam kolejną lekturę. Podkarpacki Serwis Wędkarski - REGULAMIN
pavilion Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 ale co że nie można o nic tutaj zapytać ? czytałem o tym i podobno art. w ŚW o tym byl a tu niewim sterczycie przed monitorami i czekacie żeby kogoś zjeb..... jakiś to problem odpisać kulturalnie i z uzasadnieniem ? wyzywam was czy nie wiem klnę tutaj obrażam kogoś ? Andre a ty po co tu jesteś żeby mi linka wklejać nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie to po co cos piszesz
VeJeK Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Zapytałem się ciebie kulturalnie po co chcesz takie coś zrobić ? Nie potrafisz odpisać ? Chodzi ci o to żeby widzieć branie ? Czy może po to żeby przynętę ustawić sobie na odpowiedniej wysokości ? Nikt tutaj na ciebie nie najeżdża ani nic Spokojnie
pavilion Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 akurat nie do ciebie to kierowałem bo faktycznie normalnie zapytałeś a dlaczego, bo poprostu o tym widzialem posty na necie i PYTAM a panowie ZAWODOWI SPININGIŚCI nie wytrzymali cisnienia
pavilion Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 I jestem ciekawy bo nie słyszałem o tym wczesniej i chciałem zapytać o taka metode bo jej nie znam bo nigdy nie stosowałem nie słyszałem dlaczego po co i co to daje !
rapala Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Internet kłamie .O ile sobie przypominam (choć mogę się mylić) w starym rapr nie było takiego zapisu. Czasopism wędkarskich radzę nie traktować jako wykładnik przepisów lepiej dokładnie przeczytać rapr .Temat dobrze że poruszyłeś, zaoszczędzi Ci to nieprzyjemnych sytuacji podczas kontroli . A teraz :jak się mają zapisy rapr odnośnie łowienia na np . sztuczną kukurydzę (jej stosowania) metodą spławikowo-gruntową (RAPR V. / 1.1 ) ?. P.S Na forum PSW NADAL obowiązuje pkt.7 Regulaminu!
pavilion Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Elel i andre i po co tak się tak napinac nie można było po prostu napisać ze nie można tego stosować Ale raczej po prostu się pan elel wykazał nie wiedzą na ten temat bo zamiast poczekać aż ktoś inteligentny opisze temat to się napina żeby poczuć się lepiej A pan Andre trzeba było odrazu napisać skoro znasz ten przepis
Andre Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 jakiś to problem odpisać kulturalnie i z uzasadnieniem ? Kolega @lisses wkleił Ci linka "z uzasadnieniem". Mało? A może nie kulturalnie?
pavilion Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Andre nie zasłaniaj się kolegą bo nie do niego pisałem tylko do ciebie i elel i nie napinaj się juz
Siksa Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Pora już spać, jutro Pani z biologii ma pytać
zejaz Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Jeszcze lepszy pomysł niż spinning ze spławikiem:eek:Skąd się biorą takie:confused: Nie stosowałem tego, widziałem gdzieś na jakimś filmie/filmiku nie koniecznie polskim.
Recommended Posts