Jump to content

Recommended Posts

Posted

jak dokładnie zmontować taki zestaw i czy sprawdza się na rzece czy ma.znaczenie jaki splawik będzie stosowany czy obrotowa ze splawikiem to dobry pomysł chciałbym testować to na wisloce w mielcu

Posted
Nie wpadł bym na taki pomysł :)

Spinningowanie żywcem widziałem, ale tego nie :)

Jeszcze lepszy pomysł niż spinning ze spławikiem:eek:

Skąd się biorą takie:confused:

Posted

ale co że nie można o nic tutaj zapytać ? czytałem o tym i podobno art. w ŚW o tym byl a tu niewim sterczycie przed monitorami i czekacie żeby kogoś zjeb..... jakiś to problem odpisać kulturalnie i z uzasadnieniem ? wyzywam was czy nie wiem klnę tutaj obrażam kogoś ?

Andre a ty po co tu jesteś żeby mi linka wklejać nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie to po co cos piszesz

Posted

Zapytałem się ciebie kulturalnie po co chcesz takie coś zrobić ? Nie potrafisz odpisać ?

Chodzi ci o to żeby widzieć branie ? Czy może po to żeby przynętę ustawić sobie na odpowiedniej wysokości ?

Nikt tutaj na ciebie nie najeżdża ani nic :) Spokojnie :)

Posted

akurat nie do ciebie to kierowałem bo faktycznie normalnie zapytałeś a dlaczego, bo poprostu o tym widzialem posty na necie i PYTAM a panowie ZAWODOWI SPININGIŚCI nie wytrzymali cisnienia

Posted

I jestem ciekawy bo nie słyszałem o tym wczesniej i chciałem zapytać o taka metode bo jej nie znam bo nigdy nie stosowałem nie słyszałem dlaczego po co i co to daje !

Posted

Internet kłamie :D.O ile sobie przypominam (choć mogę się mylić) w starym rapr nie było takiego zapisu. Czasopism wędkarskich radzę nie traktować jako wykładnik przepisów lepiej dokładnie przeczytać rapr .Temat dobrze że poruszyłeś, zaoszczędzi Ci to nieprzyjemnych sytuacji podczas kontroli .

A teraz :jak się mają zapisy rapr odnośnie łowienia na np . sztuczną kukurydzę (jej stosowania) metodą spławikowo-gruntową (RAPR V. / 1.1 ) ?:D.

P.S Na forum PSW NADAL obowiązuje pkt.7 Regulaminu!

Posted

Elel i andre i po co tak się tak napinac nie można było po prostu napisać ze nie można tego stosować

Ale raczej po prostu się pan elel wykazał nie wiedzą na ten temat bo zamiast poczekać aż ktoś inteligentny opisze temat to się napina żeby poczuć się lepiej

A pan Andre trzeba było odrazu napisać skoro znasz ten przepis

Posted
jakiś to problem odpisać kulturalnie i z uzasadnieniem ?

Kolega @lisses wkleił Ci linka "z uzasadnieniem". Mało?:eek: A może nie kulturalnie?:)

Posted
Jeszcze lepszy pomysł niż spinning ze spławikiem:eek:

Skąd się biorą takie:confused:

Nie stosowałem tego, widziałem gdzieś na jakimś filmie/filmiku nie koniecznie polskim.