apioo Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ciekawe czy zwycięzca konkursu jest już wybrany.
NUNEK Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Jestem całkowicie przekonany że nowy ''dyro'' będzie z po za Rzeszowa ba nawet nie z Podkarpacie.Warszawka już wszystko ustaliła z góry. Jeśli się mylę to na następny NASZ ZLOT stawiam 3#. Dla wyjaśnienia (#-czytaj krata).
kafel Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 "Oferujemy: -prace w dużej organizacji o uznanej renomie" No patrząc na wasze opinie na temat PZW, coś mi się tu nie zgadza:)
marekn Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ciekawe czy zwycięzca konkursu jest już wybrany. Dawno .
LuJu Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 "Mile widziana przynależność do PZW i czynne uprawianie wędkarstwa." - spadłem z krzesła!
skowron555 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Prowadzący nabór zastrzega sobie prawo : 1.Uznaniowego wyboru kandydata, bez podania przyczyn. 2.Odwołania konkursu lub ponownego rozpisania bez podania przyczyny. Ostatnie 2 punkty ogłoszenia wyjaśniają wszystkie wątpliwości.
bronzo77 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Oj tam chłopaki, być Dyrektorem to nie w kij pierdział
Recommended Posts