Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam kolegów:):beer:

Panowie zwieźle i na temat, jaki rejestrator polecilibyście do samochodu max. 200zł,

słyszy się teraz dużo przypadków wymuszenia pieniazkow na "potrącenia", ale przyda sie też do rejestrowania podróży np. w góry.

Jazda dzienna i nocna. Prosze o rady i linki:) Co kto może niech podsyła:) Miłego:):beer:

• 5 weeks later...
Posted

Tutaj masz też przyzwoitą kamerkę do auta http://www.kamery.pl/produkty/kamery-samochodowe/lc-600cd.htm

Przyczepiasz ją przy pomocy przyssawki do szyby w takim miejscu aby nie rozpraszała. Jest szerokokątna (więc wszystko uchwyci co się dzieje na zewnątrz), nagrywa w jakości HD. Posiada też mini wyświetlacz gdybyś chciał podejrzeć jakąś akcję tak na szybko. Do codziennego użytkowania w zupełności Ci wystarczy.

Posted

Mam dokładnie taką samą kamerkę, z tym że kupiłem ją za 99 zł.

W sumie jest OK, wystarczająca do tego do czego ma służyć.

Jak będziesz zainteresowany to mogę wrzucić jakiś filmik na youtuba żebyś zobaczył efekt.

p.s. mój brat ostatnio kupił kamerkę na chińskim e-bayu. Jak przyszła okazało się że jest to taka sama kamerka (to samo menu, itp.), tylko w innej obudowie.

Tylko różnica jest taka że on zapłacił za nią 10 dolarów razem z przesyłką!!

Posted

Kupiłem kamerkę firmy Blow ale F400. Nagrywanie w HD:rolleyes: 120 stopni kąt nagrywania, odpala się automatycznie po włączeniu stacyjki. Filmiki nagrywa 3min i zapetla po zapchaniu karty której nie ma w zestawie. Minus to kolor - biała przez co widoczna. Ogólnie jestem zadowolony choć szału w jakosci nie ma a napis HD to jak napis Japan na Zauberze:)

Posted
Minus to kolor - biała przez co widoczna.
A dlaczego to wada ? Myślę sobie, że to nawet zaleta , bo może działać prewencyjnie.