skirki Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Witam kolegów:) Panowie zwieźle i na temat, jaki rejestrator polecilibyście do samochodu max. 200zł, słyszy się teraz dużo przypadków wymuszenia pieniazkow na "potrącenia", ale przyda sie też do rejestrowania podróży np. w góry. Jazda dzienna i nocna. Prosze o rady i linki:) Co kto może niech podsyła:) Miłego:)
ryba7 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 (edited) Sam szukam jakiejś kamerki, znajomy polecił mi kamerkę firmy BLOW F350 Kamera samochodowa Blow BLACKBOX DVR F350 Ponoć nieźle nagrywa nocą i co ważne - kąt widzenia 120 stopni. Na dniach powinienem ją mieć i wtedy coś więcej o niej napiszę. Edited December 15, 2014 by ryba7
Guest Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Tutaj masz też przyzwoitą kamerkę do auta http://www.kamery.pl/produkty/kamery-samochodowe/lc-600cd.htm Przyczepiasz ją przy pomocy przyssawki do szyby w takim miejscu aby nie rozpraszała. Jest szerokokątna (więc wszystko uchwyci co się dzieje na zewnątrz), nagrywa w jakości HD. Posiada też mini wyświetlacz gdybyś chciał podejrzeć jakąś akcję tak na szybko. Do codziennego użytkowania w zupełności Ci wystarczy.
holbi Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Mam dokładnie taką samą kamerkę, z tym że kupiłem ją za 99 zł. W sumie jest OK, wystarczająca do tego do czego ma służyć. Jak będziesz zainteresowany to mogę wrzucić jakiś filmik na youtuba żebyś zobaczył efekt. p.s. mój brat ostatnio kupił kamerkę na chińskim e-bayu. Jak przyszła okazało się że jest to taka sama kamerka (to samo menu, itp.), tylko w innej obudowie. Tylko różnica jest taka że on zapłacił za nią 10 dolarów razem z przesyłką!!
ryba7 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Kupiłem kamerkę firmy Blow ale F400. Nagrywanie w HD:rolleyes: 120 stopni kąt nagrywania, odpala się automatycznie po włączeniu stacyjki. Filmiki nagrywa 3min i zapetla po zapchaniu karty której nie ma w zestawie. Minus to kolor - biała przez co widoczna. Ogólnie jestem zadowolony choć szału w jakosci nie ma a napis HD to jak napis Japan na Zauberze:)
arek Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Minus to kolor - biała przez co widoczna.A dlaczego to wada ? Myślę sobie, że to nawet zaleta , bo może działać prewencyjnie.
Recommended Posts