kubus Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Witam. Z Nowym Rokiem nowy konkurs. Kto odgadnie kto jest na tym zdjęciu to jest nagroda od Mikołaja. Trzy Pytania; 1. Kto pływa na pontonie 2. Gdzie było zdjęcie robione 3. Kiedy zdjęcie było robione Kto pierwszy ten lepszy. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
lenox Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Ja wiem,ale nie powiem :beer:.Chyba,że za 1 miejsce jest kukurydzka to odpowiadam:D;)
Sasanek Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 (edited) Wiem gdzie to jest Edited January 5, 2015 by Sasanek
LuJu Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Na pontonach się nie znam, ale to na drugim i trzecim zdjęciu wygląda na fokę. Stawiam więc na Hel.
VeJeK Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 1-Rapala 2-Salon w domu/bloku Innym słowem tak zwany duży pokój 3-05.01.2015 21:15
kubus Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 (edited) Dla podniesienia prestiżu konkursiku jako nagroda, funkiel nówka ręczniczek Chub - oryginał. Ps. Noooo zlitujcie się, nie ta data! Przecież zamarznięte Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited January 6, 2015 by kubus
lenox Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Swój zgubiłem w tym roku,więc ręcznik się przyda;) 1.Rapala 2.Zgoda 3.Zdjęcie robione na III spotkaniu karpiowym PSW ,z rana dnia drugiego,podczas przewózki zestawów:D dla dokładność 11.10.2014
kubus Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Daaa... daaadannn.... Fanfary! Trafiony zatopiony! Ręcznik wędruje do Lenego Gratulacje! I jeszcze kilka fotek ze zlotu. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Gajowy Marucha Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Mikołaj "klasa sama w sobie". Chyba wiedział, że chwilę poczeka z prezentem i zaczął już ziewać przy sesji zdjęciowej Gratuluję zwycięzcy i pomysłu na konkurs. Zawsze to jakaś odmiana w te "zimowe" dni
Recommended Posts