Jaś _Wędrowniczek Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 hmmm Mam cos podobnego tylko w naturalnym kolorze ale okon za tym nie szaleje. Zreszta jak sie dzis znow okazalo prawie codziennie gania za czyms innym. Wirowki oraz merdajace ogonki byly dzis w nielasce ale jak zalozylem woblerka Jaxona to nagle sie zagotowalo Niestety nie na dlugo bo woblera urwalem.
Kaskader Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 hehe zazwyczaj jak założe coś co okazuje się strzałem w 10 kończy sie szybciutko strzałem w zaczep
POLIPOLI Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 dokladnie tak jest! Dlatego zawsze staram sie miec 2-3 takie same przy sobie Ps tez mam tego w naturalnym kolorze..zmieniam je naprzemian...
POLIPOLI Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
POLIPOLI Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Kaskader Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Cześć szukałem na forum informacji dotyczących wędkowania w Anglii. (może słabo bo nic nie znalazłem ) wiem , że nie w temacie ale nie chciałem zaczynać nowego wątku. Więc Gdzie, ile, i co mogę? Głównie spinning ale też mucha i spławić czyli wsio. Głównie chodzi mi o Londyn o ile ma to znaczenie
POLIPOLI Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Siemano...ogolnie do polowu potrzebujesz rod fishing licence ktora cie uprawnia do polowu w kanalach,rzekach oraz jeziorach...tz z wyjatkiem wod klubowych! ktorych jest dosc sporo...wiec na odcinku rzeki powiedzmy 2-3km moze byc od zera do kilku klubow, niektore z nich robia the day ticket...czyli dzienny bilet ktory cie uprawnia do polowu ,ktory mozesz nabyc w lokalnym sklepie lub od bayliffa na brzegu kanalu, rzeki lub jeziora...lecz wiekszasc klubow tego nie robi i musisz posiadac czlonkostwo zeby tam wedkowac...masz tez the trout and salmon licence, ktora uprawnia cie do polowu troci i lososi...ryb brac nie wolno,wkladajac ryby podczas wedkowania do siatki muszi byc z obreczami kwadratowymi i dlugosci przynajmniej 2 m, na niektorych lowiskach wymagany tez jest duzy podbierak i mata..sezon na rzekach jest zamkniety od 15 marca do 15 lipca...na kanalach i jezorach nie obowiazuje...ciekawostka na niektorych rzekach gorskich podczas zamkientego sezonu mozna wedkowac ale jedynie na lipienie i pstragi i uzywajac tylko wedki splawikowej a na haku czerwony robak...to chyba tyle mam nadzieje ze pomoglem...jak cos to pisz..piona
POLIPOLI Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
lenox Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Piękne pasiaki.Gratulacje.Trzeba wyczaić jakiegoś Ryanair'a i ponownie odwiedzić Anglię
POLIPOLI Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Jaś _Wędrowniczek Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Te twoje okonie to mi spac nie daja...ale juz jutro bede na starych smieciach i na pewno znajde czas zeby wyskoczyc w Twoje okolice.
POLIPOLI Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
POLIPOLI Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Jaś _Wędrowniczek Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Te szczupaki to grasuja w obrebie M25 czy gdzies dalej?
POLIPOLI Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować 100 cm z dzisiaj... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts