badangler Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Hi im a carp angler from England,im lucky enough to have married one of your lovely ladies and she comes from near jaslo,im thinking of having a go on siena for large carp,i love a challenge and love chasing large carp,can anyone give me any tips or info on stock for the lake? Thanks sam
badangler Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Hi im a carp angler from England and im looking for carp waters in or around jaslo,my preference is wild challenging big waters with large carp,hope someone might be able to help sam
badangler Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Witam , jestem z Anglii karp wędkarz , a moja żona pochodzi z koło Jasła , im szuka gdzieś łowić karpie , i like wielkie dzikie jeziora z dużego karpia , ktoś ma jakieś sugestie , przepraszam, jeśli jest napisane nie tak jak im to robić za pośrednictwem google translate !!
robin Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Hi im a carp angler from England,im lucky enough to have married one of your lovely ladies and she comes from near jaslo,im Thanks sam Polish language,please. bo ni chu chu po angielsku.
badangler Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 nie wiesz, co oznacza chu chu , duży karp , gdzie są ! Myślę, że twój kraj jest naprawdę wielki iwędkarstwo kojarzy mi się z tego, co było kiedyś , jak jakiś czas z powrotem tutaj , jego bardzo komercyjne teraz tutaj!
badangler Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Radzę nie korzystać z translatora bo ni chu,chu Twój język jest trudny , ive tylko z nią przez 10 lat i mogę tylko wybrać się słowo , być może zbyt dużo spędziłem połowów razem!
robin Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Z całym szacunkiem dla kolegi wędkarza, poproś żone o tłumaczenie/pisanie Twoich postów.
badangler Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Czesc , pomocy wedkarze! moj maz szuka jezior z karpiem w okregu Jasielskim, w promilu okolo 60 kilometrow. Uwielbia duze jeziora z duzym karpiem i wypuszcza rybe po zlowieniu (nie mam pojecia dlaczego!) mozecie mu pomoc znalezc jakies interesujace miejsca do lowienie bo ma obsesje na punkcie lowienia. Ostatnio uzywa jakiejs kiepskiej stronki do tlumaczenia, bo mi sie juz nie chce tego robic bo juz przetlumaczylam kilkanascie podobnych listow i prawde mowiac mam juz dosc. Prosze pomozcie mu, dzieki!
badangler Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Czesc , pomocy wedkarze! moj maz szuka jezior z karpiem w okregu Jasielskim, w promilu okolo 60 kilometrow. Uwielbia duze jeziora z duzym karpiem i wypuszcza rybe po zlowieniu (nie mam pojecia dlaczego!) mozecie mu pomoc znalezc jakies interesujace miejsca do lowienie bo ma obsesje na punkcie lowienia. Ostatnio uzywa jakiejs kiepskiej stronki do tlumaczenia, bo mi sie juz nie chce tego robic bo juz przetlumaczylam kilkanascie podobnych listow i prawde mowiac mam juz dosc. Prosze pomozcie mu, dzieki!
kappa00 Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 W okolicach Jasła są akurat takie stawy licencyjne czyli trzeba wykupić licencje za ok 100zł na cały rok, lub chyba 25zł/doba na stawy w miejscowości Ujazd,Wróblowa i Siepietnica.
zk team Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 130 zł roczna,30 zł doba-tak to wygląda w tym roku.
holbi Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Na Solinę niech uderza Trochę dalej niż 60km, ale myślę że mu się spodoba. No chyba że woli łowiska komercyjne - takich jest sporo.
badangler Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Myslalem o Solinie od poczatku bo wyglada to na super lowisko ale to dosyc daleko ode mnie. 2 godziny to daleko niestety w jedna strone. Jak duzy jest tam karp? tak przy okazji. Dzieki!
manitu Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 20+ na bank , a pewnie i coś 25+ się znajdzie:eek:
holbi Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 12kg widziałem na własne oczy, a słyszałem o złowionym 23kg
Recommended Posts