Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wydzielone z wątku: Nocne wędkowanie - noktowizor...

Nie jestem zwolennikiem forum bez jakichkolwiek reklam ,ale w rozsądnej ilości ,nienachalnych oraz za zgodą własciciela portalu a przede wszystkim niech będą związane z wędkarstwem :). Osobiście nie widzę przeszkód aby np. kilka sklepów wędkarskich z naszego regionu miało możliwość korzystania z naszej strony i przedstawiania swojej oferty, wyprzedaży czy promocji.Warunek jest jeden : Niech to będzie korzystne dla obydwu stron oraz na zasadach jakie ustalą między sobą obie strony : reklamodawca - administrator.

Posted
...Osobiście nie widzę przeszkód aby np. kilka sklepów wędkarskich z naszego regionu miało możliwość korzystania z naszej strony i przedstawiania swojej oferty, wyprzedaży czy promocji...

Ot i mądrze powiedziane. Przy zdrowym podejściu do tematu każdy mógłby skorzystać. Sklepom zwiększyłaby się sprzedaż, a my po pierwsze wiedzielibyśmy, gdzie, co, jak i za ile. A po drugie można by stworzyć coś na wzór programów lojalnościowych. W wielu branżach się to sprawdza, czemu nie w wędkarskiej.

Posted

Wydzieliłem posty do nowego wątku.

Portal PSW jak wiecie nie jest nastawiony na zysk, wszystko co robimy robimy dla Was użytkowników :) Jak widzicie na portalu nie ma praktycznie ogóle reklam, tak wiec pieniądze nie są najważniejsze.

Każda współpraca która będzie przynosiła obopólne korzyści jest mile widziana. Planujemy wydzielić w dziale giełda miejsce dla sklepów wędkarskich. Na początek będą to wydzielone, wyróżnione i przypięte wątki tak aby było najlepiej widoczne. Sklepy mogły by w nich umieszczać oferty, promocje i wszelkie inne informacje według uznania. Jak już pisałem nie zależny nam na pieniądzach, ale np. na sprzęcie wędkarskim, który wykorzystamy na potrzeby konkursów czy Zlotów :)

Posted

Jestem jak najbardziej za tymi reklamami. Pod warunkiem że byłyby to informacje na tematy wędkarskie.Tak jak twierdzi kolega @rapala oferty,promocje sklepów stacjonarnych czy tez internetowych.

Posted

Nie znoszę reklam zwłaszcza na portalach czy też w innych mediach. Osaczają nas, utrudniają funkcjonowanie. Skoro już muszą być, to nie takie nachalne, które wpychają się wszędzie cokolwiek by człowiek nie otworzył. Niech będą pod kontrolą w oddzielnym i tylko do tego przeznaczonym dziale. Jeśli ktoś będzie miał ochotę czy potrzebę to sobie otworzy i poczyta, poogląda.

Posted
...Niech będą pod kontrolą w oddzielnym i tylko do tego przeznaczonym dziale. Jeśli ktoś będzie miał ochotę czy potrzebę to sobie otworzy i poczyta, poogląda.

No tak to chyba @krs przedstawił.

I tak ma to sens.

A wszędobylskie "bannery" , "buttony" i inksze zło, masz rację... do wora.