Ethical Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 Czy ktoś może potwierdzić, że glinianka jest właśnie zasypywana ?
jacob1993 Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Musisz sam sprawdzic nikt ci nie napisze glinianki to trudne lowiska cos tam pewnie plywa .
Domin Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 byłem włsnie tam nie dawno na spining 2 godiziny i nic tylko jedno puknięcie na gumę
Domin Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 polieći ktoś jakieś fajnie łpwisko ze szczupakiem ?
Domin Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 nie polecam tego łowiska chdzenie tma to tylko strata czsu trafiają się tam tylko takie szczupaki 30cm a o białorybie już nie wspomnę
Domin Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 A dzisiaj wpadł taki okonek 30cm Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
tome Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 On 7/5/2016 at 9:59 PM, geo said: W większości do jednego Właściciela pana R. Po otrzymaniu odszkodowania trochę to zostało jakby bezpańskie. Można powiedzieć że sąsiedzi zbiornika też mają swój udział, po tym od kilki lat brzegi samoczynnie się obsypują do wody. Przylegające pole do zbiornika od mojej strony zostało sprzedane i podzielone na działki, więc sąsiadem glinianki już nie jestem . Natomiast można połowic tam całkiem niezłe rybki, na spokojnie siąść można przy głównej szutrowej drodze. Jest to teren gminy więc bez problemu. Sołtys nie lubi grubych imprez z ogniskami, wiec tylko wtedy coś mruczy. Z ostatnich złych informacji- planuje się zasypanie zbiornika!!! masz jakiś kontakt do wlaściciela?
jacob1993 Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Cos tam ciekawego wpadło tam często łowią wędkarze wschodniego pochodzenia a to nie wróży dobrze .
goatguy Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 Jak ocenilibyście potencjał tego zbiornika na zorganizowanie łowiska komercyjnego? Z historii poprzednich postów wynika, że zbiornik trudny, pełen zaczepów i z osypującymi się brzegami, ale to kilka lat temu. A jak jest teraz?
pavilion Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Ktoś tam łowi jeszcze ? można tam ostatecznie łowić czy faktycznie woda jest prywatna ?
goatguy Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Niedawno była wystawiona na sprzedaż, nie wiem, czy ktoś tam łowi.
Recommended Posts