Dawid Bukała Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Staw wędkarski Ranczo Nad Jeziorkiem to ciche i spokojne miejsce, które jest istną gratką dla wędkarzy. Położony pomiędzy lasami i jednocześnie blisko Rzeszowa oraz Łańcuta w Czarnej akwen o głębokości do 8m, który oferuje w przybliżeniu aż 5 ha gęsto zarybionej wody. Specjalne zadaszone stanowiska wędkarskie wyposażone w ławki oraz stolik, pozwalają łowić nawet w czasie deszczu. W czystych wodach łowiska spotkamy różnorodne gatunki ryb: karp(do 15kg), amur, leszcz, lin, sum(do 2 metrów długości), sandacz, jesiotr(okazy około półtora metrowe), szczupak, tołpyga(ostatnia wyciągnięta sztuka ważyła 25kg) i inne. Co bardzo ważne, możemy państwu zaoferować wszystkie potrzebne wędkarzowi rzeczy w naszym SKLEPIE WĘDKARSKIM przy stawie. Nie muszą państwo już martwić się o przynęty oraz podstawowe wyposażenie, ponieważ dostaniecie je na miejscu. Opłata za wędkowanie to jedynie 10 zł od wędki. Łowisko jest czynne od świtu do nocy. Bylem i polecam łowisko, od Rzeszowa ok. 18km Link to comment Share on other sites More sharing options...
pborowicz Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Witam, będę wdzięczny o jakikolwiek kontakt do właściciela oraz mapkę z dojazdem. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabulek Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Dołączam do prośby kolegi - można mapkę z dojazdem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 tu jest wszystko-chyba:) https://www.facebook.com/ranczonadjeziorkiem/info?tab=overview Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Bukała Posted September 1, 2015 Author Share Posted September 1, 2015 W sobotę byłem 2 karpie wyciągnąłem. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
majmaj Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Hej Karpie czy karpiki? jak duże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pborowicz Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Dziękować koledzy, wybiorę się tam już niedługo Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciup96 Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Byłem tam kilka razy, ciężko się przebić przez małe karpiki, takie do max 3kg. Ale nie powiem, zabawa przednia, szczególnie jak na zestaw feederowy zapnie się jesiotr Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zionek77 Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Spining możliwy? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Bukała Posted September 2, 2015 Author Share Posted September 2, 2015 Gościu mówił ze są szczupaki i ma jeszcze właściciel otworzyć zbiornik z drapieżnika mi. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
majmaj Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 A ktoś ma jakieś info jaki tam największy karp i amur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Bukała Posted September 8, 2015 Author Share Posted September 8, 2015 w czerwcu został karp wpuszczony w wadze od 5-10kg a o amurze nie slyszalem, w niedziele mialem ok 6kg karpia a sa jeszcze wieksze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linki na Pinki Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Gość co zbierał od nas opłaty narzekał że suma (dużego) jest za duża liczba, wpuścili w tamtym roku lina a w tym żadnego nie złapie bo podobno sum wszystko wyjadł. Łapaliśmy tam też węgorze a co najciekawsze rybki które przypominały małe bolenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Bukała Posted September 9, 2015 Author Share Posted September 9, 2015 W tym zbiorniku były dwa sumiki jednego nie ma a drugi jest, tez słyszałem o tym sumie 2m. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
klonek02 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 A najciekawsze jest to że gdy złowimy dużego suma i go oddamy właścicielowi to mamy do końca życia wstęp za darmo. Tak bardzo tego suma nie lubią że aż w taki sposób chcą go wytępić. Ja tam nigdy nie byłem ale słyszałem o tym już od kilku osób więc chyba jest to prawda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Bukała Posted September 9, 2015 Author Share Posted September 9, 2015 Szanowni forumowicze właściciel urządza zawody na suma główna nagroda dozywotni wstęp na łowisko. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Bukała Posted September 9, 2015 Author Share Posted September 9, 2015 Ale co wiem to już dużo osób na niego poluje i kije łamie. A z tymi zawodami to się śmieje. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
hybel78 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 No to zapraszam do działu giełda mam tam wystawiony sprzęcior na takiego kloca.. nie do połamania i urwania..może szczęście dopisze i ktoś go wyciągnie..pozdrawiam:beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matios01 Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Witam .Planuję się tam wybrać i chciałbym się dowiedzieć czy trzeba wcześniej zadzwonić do właściciela czy nad stawami zawsze ktoś jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Bukała Posted September 11, 2015 Author Share Posted September 11, 2015 Przyjeżdżasz rozstawie się i przychodzi pan który zbiera kasiorke. A kolega planuje kiedy jechać tam? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
matios01 Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Może jutro się wybiorę Link to comment Share on other sites More sharing options...
matios01 Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Byłem wczoraj i jestem zadowolony w sumie w 3 osoby złowiliśmy kilkanaście karpi i jednego jesiotra. Bardzo fajne łowisko właściwie w każdym miejscu można się rozłożyć brzegi wykoszone dobry dostęp do wody ,kosze na śmieci, tylko w weekend sporo ludzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafaello Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Koledzy,wolno spiningować z łódki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majmaj Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 W tygodniu jak byś zagadał z właścicielem jak nie ma ludzi to pewnie by się dało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts