Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moim zdaniem bardzo dobra rzecz taki czacik.Nie będziemy zaśmiecać forum pytaniami jak np."Jaka woda na Wisłoku" itp;):D Jak na razie dział dobrze.

Posted

No dobra! Ale gdzie on jest - ten "czat":D? Szukam, szukam i nic? A tak na marginesie to jak to jest z tą wodą na Wisłoku:).

Posted
No dobra! Ale gdzie on jest - ten "czat":D? Szukam, szukam i nic? A tak na marginesie to jak to jest z tą wodą na Wisłoku:).

Na pasku zadan forum. A woda na Wisloku plynie i plynie...:cool:

Posted

chatbox dostępny jest po zalogowaniu. Znajduje się pod działami forum (na głównej stronie forum), no chyba że się u kogoś nie wyświetla ?

Posted

u mnie nie do końca poprawnie działa. gdy wchodzę na forum i zjeżdżam na dół widzę ramkę chatbox i nie ma treści jest tylko loading,.. ale cala strona jest już załadowana i czekać można bez końca.. jeśli kliknę chatbox otwiera mi się chatbox na całej stronie i wtedy dopiero widzę zawartość. czy ktoś ma podobnie do mnie ?? przeglądarka jakiej używam to Mozilla Firefox

Posted

która dokładnie to nie wiem ale najnowsza :P bo zawsze aktualizuje gdy tylko pojawia się informacja o dostępie do nowszej wersji. W narzędziach Firefox wole na ślepo nie grzebać :P

Posted

przeinstalowałem bez żadnych dodatków na wersje Firefox 3.6.13 taka jak jest u nich na stronie. i problem nie ulegl po prawie. natomiast na IE sytuacja jest podobna tylko ze raz wczyta a raz nie.

Posted

Poszukam przyczyny, problem pewnie jest w tzw. AJAXie, przeglądarka nie odświeża chata.

Mam prośbę, spróbuj zainstalować Google Chrome i sprawdź czy pod tą przeglądarką też masz ten problem. To trochę dziwne że pod FF i IE jest podobnie, sprawdź i daj znać. Z góry Dzięki!

Link do Chrome:

http://www.google.com/chrome?hl=pl

Posted

teraz zauwazylem ze jesli uzywam forum i wyjde do "forum" (wszystkie kategorie itd) to chat sie wczytuje. natomiast gdy wyjde na inna strone wejdze na glowna www.fishing.org.pl i nastepnie na forum to wtedy jest loading bez konca. zaraz sprawdze jak wyglada sytuacja na chromie

Posted

Kliknij w Narzędzia,potem Opcje,następnie Prywatność i zobacz w podgrupie Ciasteczka czy masz "zafajkowane";). Potem zakładka Treść zafajkować "włącz obsługę Java Script" i 'włącz obsługę Java".Powinno pomóc.;)

Posted

rapala wszystko jest wlaczone tak jak pisales :) na chromie dalej to samo.

czyli problem wyglada tak nie zaleznie jaka przegladarka. zaraz wejsciu na forum z strony glownej wyskakuje loading... bez konca :) natomiast gdy przegladniemy jakis temat czy napiszemy posta i wracamy na forum po przez klikniecie forum to chatbox pokazuje loading i po ok 1 s sa widoczne wiadomosci na chatboxie.

Posted

Może to przez antywira/spyware/firewala, ablo jakieś g...no włączone na routerze, może masz jakiś filtr włączony ? Spróbuj wyłączyć av. Jak nie pomoże chętnie bym zalogował się przez TeamViewera na Twojego kompa i sprawdził co się tam dzieje, czy to faktyczni wina forum czy twojego kompa/sieci ;)

Posted
[02-02, 15:01] Dzienciol:

zimno jest, ale tragedii nie ma. Wiatr wnerwiał tylko.

To też jest u was najnowszy post??:confused:

tak, ostatni

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy