Siksa Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 Łowiliśmy od 8 do 19. Ryby brały od samego początku. Pierwsza ryba wzięła 5 sekund od napięcia zestawu, druga ok 6kg, minutę po położeniu zestawu. W południe nastąpiła przerwa w braniach, albo nam się nie chciało kombinować, żeby w spokoju zjeść mięsiwo z grilla i napić się piwa. Potem pozmieniałem zanęty i przynęty, a ryba zaczęła brać od nowa. W sumie złowiłem ok 25 karpi w przedziale 2-6kg i jednego jesiotra. Kolega złowił ok 10 karpi i 5 jesiotrów. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
AjsAx Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Witam. Jak wyglada sprawa ze spinningiem? Warto sie wybrac? Ogladalem galerie, to wyglada na to ze naprawdę konkretne okazy tam plywaja.
stiff43 Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 jutro będę to pogadam z właścicielem,a z tego co widziałem to jest ładny szczupak
papltr Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Równy rok od ostatniej wizyty na stawach, ale emocje dużo większe. Sporo brań, około 30 ryb w tym ponad 10 jesiotrów w przedziale 110-120cm. Dwa razy pobity własny rekord w długości tej ryby najpierw 123cm a następnie 134cm. Najdłuższy karp 73cm, kilka ryb spadło, dużo niezaciętych brań. Bardzo mile spędzony dzień, Polecam Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
crpooss Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Wie ktoś ile płaci się tam za łowienie w porze dziennej, a ile za całą dobę? Można wcześniej zarezerwować stanowisko?
Haratacz Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 2 godziny temu, crpooss napisał: Wie ktoś ile płaci się tam za łowienie w porze dziennej, a ile za całą dobę? Można wcześniej zarezerwować stanowisko? Z tego co pamiętam 25 zł za dzień i tak samo za noc. Jeśli masz wynajęty pokój w hotelu albo domek to wędkowanie gratis. Ale to zadzwoń i zapytaj najlepiej.
DawidĆwikła Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Jest 30 zł od 7-19,oraz 30 zł od 19-7(noc) Ostatnie kilka fotek z tego łowiska.Cięzko było sie dostac do wiekszych,ogółem w 2 dni wpadło 17 karpi,wiekosć 5-7 kg,trafił się jeden 9 kg oraz jeden amurek. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
adamus78 Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Witam, odświeżam temat, wybieram się na rybki w to miejsce i w związku z tym mam pytanie. Czy stanowiska koło pomostów bodajże 15 do 17 są również atrakcyjne jak opisane w temacie stanowiska 2 i 3? czy raczej się ustawiać w okolicy stanowisk 1-5? Może był ktoś tam ostatnio?
papltr Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Sezon federowy rozpoczęty Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Wędkarz 17 Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Witam Spóźnione ale opinia moja o tym łowisku jest pozytywna byłem 2 razy w lato tego roku lipiec 2 karpie po 10 kg Sierpień jesiotr 134 cm i 2 się urwał jak wyskoczył z wody ale był większy I kilka moich nieudanych mało profesjonalnycj zdjęć 1 karpia nie ma na zdjęciu Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
lichten Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 Panowie, jak z drapieżnikiem na tym zbiorniku? Z góry dzięki!
pawel21989 Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Witam zamierzam w lipcu pojechać na to łowisko na 2 dni które stanowisko byście polecili jakie przynęty wam się sprawdzają
papltr Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Najlepsze jest stanowisko nr 8 ale ciężko jest je dostać
pawel21989 Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 No właśnie ciężko dzwoniłem to na ten termin co mi pasuje to nie ma wolnej 8 była wybrałem 3 co możecie o tym stanowisku powiedzieć
tomek96 Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 Z każdego połowisz ,jak chcesz dużych jesiotrów polowic to 5-6m od brzegu nęć zawsze niemal pod samymi nogami się kręcą
tomek96 Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 Połowione 5h łowienia 4 ryby jedna spinka Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
adamus78 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 @tomek96 które stanowisko jeśli można spytać? 13-14 będę na 6 stanowisku, podobno jesiotry spod nóg można złowić?
tomek96 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Ja byłem na 11 , karpie też spod nóg lowilem przy brzegu jest duża głębokość i nie trzeba daleko rzucać
angel1812 Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Czy kulki proteinowe sprawdzają się na tym łowisku ?
angel1812 Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Domyślam się ☺️ będę tam pierwszy raz w tym roku więc nie wiem jeszcze jaka przynęta się tam sprawdza.. 🫢
adamus78 Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Byłem w sierpniu, próbowałem na wszystkie kulki i pellety które miałem i bez efektu. Dopiero już w akcie desperacji założyłem pelet meus jakiś cytrusowy za 12 pln i on rozbił bank. Przypuszczam że z powodu upału ryby tak wybrzydzały. Na ten jeden pellet w ciągu 2 dni złowiłem około 8 leszczy, jesiotra, dwa karpie powyżej 15 kg i parę mniejszych. Ogólnie trzeba próbować to co się ma, bo nie ma uniwersalnej przynęty. Ogólnie łowisko super. Na wakacjach powtórka
Recommended Posts