Gajowy Marucha Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Czy ktoś z Was łowi tymi woblerami z Mielca (wcześniej sygnowane inicjałami M.W. )? Proszę o opinie. Może ktoś mógłby polecić jakieś szczególne modele na Wisłokę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucjan Kula Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Miałem kilka kiedyś wygrałem na zawodach rozdalem wszystkie kolegom średnio łowne ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Bukała Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Polecam woblery z WOB - Artu posiadam kilka woblerów i powiem ze łowne są. Kilka kleni juz miałem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ocas Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 Dnia 2016-07-19 at 19:03, Lucjan Kula napisał: Miałem kilka kiedyś wygrałem na zawodach rozdalem wszystkie kolegom średnio łowne ... Lucek, ponieważ działa w branży, nie powinien oceniać publicznie. Nikt w Mielcu na Wisloce nie zlowil tyle brzan na te wobki co producent. W tym piątki, co rozgiela kotwice. Ja nawet nie wiedzialbym ze takie ryby są, gdyby nie te woblery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 (edited) Dnia 19.07.2016 o 19:03, Lucjan Kula napisał: Miałem kilka kiedyś wygrałem na zawodach rozdalem wszystkie kolegom średnio łowne ... Boleniowe testowałeś? Edited May 4, 2017 by apioo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucjan Kula Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Dnia 4.05.2017 o 14:46, apioo napisał: Boleniowe testowałeś? Miałem jednego kilka razy łowilem ale bez efektu noże dlatego że cały czas lowie bolenie tylko na swoje woblery na szczuakowe kilka ryb złapałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts