Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wydzielone z wątku Filmy wędkarskie.

6 godzin temu, krs napisał:

\W 2:25 i  4:15 minucie filmu pokazane jest jak gość odhacza szczupaka. Może ktoś wie co to za przyrząd?

• 3 weeks later...
Posted

Dotarły do mnie szczypce z aliexpress`a, jak za produkt za 4$ wyglądają na solidne.

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

• 3 weeks later...
  • krs unpinned this topic
  • 2 years later...
Posted
Dnia 19.01.2017 o 12:34, krs napisał:

Dotarły do mnie szczypce z aliexpress`a, jak za produkt za 4$ wyglądają na solidne.

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Wydane 4$ poszły w kosz, długo mi to nadrzędzie nie posłużyło, akurat tego modelu z aliexpresa nie polecam, szrot, rozleciał się przy drugim wyjeździe, może trafiłem na felerny egzemplarz ;)

Chyba lepiej zainwestuje na przyszły sezon w dłuższe szczypce, minus to że są trochę drogie jak na aliexpress, koszy ok 40zł ,może ktoś ma namiary na tańsze, chodzi mi o długie szczypce coś koło 30cm.

https://pl.aliexpress.com/item/32836402203.html

Posted

Jeśli chodzi chodzi o szczypce do odhaczania ryb to najlepiej się wybrać do sklepu medycznego,można kupić szczypce z bardzo dobrej ,nierdzewnej stali za nieduże pieniądze.Lepiej niż wydawać parę groszy na złom z Chin.

Posted
1 godzinę temu, Robertoo napisał:

Jeśli chodzi chodzi o szczypce do odhaczania ryb to najlepiej się wybrać do sklepu medycznego,można kupić szczypce z bardzo dobrej ,nierdzewnej stali za nieduże pieniądze.Lepiej niż wydawać parę groszy na złom z Chin.

Za nieduże pieniądze są dostępne do 18 cm (sam takich używam i są spoko), 24 i 26 cm i przesyłka to 50+.  Jeżeli są w Cezalu na Boya to byłoby opłacalne.

Posted

Nie wiem czy jest sens to ściągać z Ali, w Karinie kupiłem D.A.M. Deep Throat Plier, za 4dyszki, na allegro też wiszą, ale parę złotych więcej.

Posted

Skoro kolega piszę że za dyszkę kupił na giełdzie to po co przepłacać w karinie za napis D.A.M. ? I w karinie kiełby nie kupisz ???? A na giełdzie tak??? i nie żeby miał coś do sklepu Karina bo uważam że to najlepszy sklep na podkarpaciu. 

Posted
14 godzin temu, apioo napisał:

Nie wiem czy jest sens to ściągać z Ali, w Karinie kupiłem D.A.M. Deep Throat Plier, za 4dyszki, na allegro też wiszą, ale parę złotych więcej.

40-50zł za takie szczypce to przesada, krótsze można kupić za niecałe 10zł,  rozsądna cena za coś takiego to max 20zł ;)

Posted (edited)

Nie chodziło mi o porównanie do ceny na giełdzie ;) Tylko o sens ściągania od Chińczyka przy cenie 30-40.

Edited by apioo