Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Mała pomyłka się zakradła.To łowisko Carppower teraz Dzika Woda.

Oczywiście miejsce to propozycja i możemy je zmienić, jeżeli ktoś zaproponuje coś ciekawego.

Edited by lenox
Posted

Postaram się dostosować do każdego ustalonego terminu ,niemniej jednak byłbym za końcem wakacji. Ze względu na to ,że jest to łowisko komercyjne i wymaga wcześniejszego zarezerwowania stanowisk ,prosił bym wszystkich ,którzy są zainteresowani udziałem w Zlocie o potwierdzenie tego faktu w niniejszym wątku.Dzika Woda jest dość znanym i chętnie odwiedzanym przez karpiarzy łowiskiem więc zakładam ,że rezerwację stanowisk szczególnie na weekendy ,trzeba robić ze sporym wyprzedzeniem.Z tego co wyczytałem ,łowisko nie jest duże a do dyspozycji jest tylko 7 stanowisk więc zakładam ,że najlepszym rozwiązaniem będzie kierowanie się zasadą "Im wcześniej tym lepiej " .

Dla zainteresowanych strona łowiska http://www.dzikawoda.pl/

Posted

Mogę się zająć rezerwacją bo często tam bywam. Rozmawiałem wstępnie z jednym z właścicieli i temat rezerwacji całego łowiska jest spokojnie do ogarnięcia. Co do terminu to ja zaproponuję np. 11.08-13.08.

Posted

Zmiana proponowanego terminu. Na dzień dzisiejszy jedyny wolny termin w sierpniu to 25-27.08. Im wcześniej się zdecydujemy tym większa szansa na powodzenie. Później zostaje już tylko wrzesień lub zmiana łowiska...

Posted (edited)

Patrząc na lata ubiegłe i tegoroczne zainteresowanie, to 4 stanowiska max zajmiemy.

Ale poczekajmy do czwartku i podejmiemy decyzję.

Edited by lenox
Posted

1. Rapal

2.Kubuś

3.Mukuz

4.Michał

5.Sander

6.Jandzik

7.Adamus

8.ja

To obsada by zarezerwować 4 stanowiska,może 5.Ktoś jeszcze.......?

Posted

W tym terminie stanowisko numer 7 będzie zajęte przez kolegów właściciela. Osoby te wiedzą że w tym czasie będzie odbywał się zlot karpiowy PSW którego głównym celem jest integracja:beer: Pozostała część łowiska jest do naszej dyspozycji a samo łowisko w tym czasie jest zamknięte dla osób z zewnątrz. Co do stanowisk to mamy jeszcze wolne miejsca więc zapraszamy i czekam na chętnych! Jeżeli zostanie wolne stanowisko to właściciele Tomek i Krzysiek chętnie do nas dołączą i wezmą udział w zlocie.

Posted

Ja to pojadę taką małą prywatą ;) Jako że łowię z rzutu to fajnie by było usiąść z kimś na 1, bo widzę że większość stanowiska mógłbym obłowić ;)

Oczywiście jeśli nie będzie to możliwe to dostosuję się :)

Posted

No ja też raczej z rzutu bo na method feeder się nastawiam, na innym forum wyczytałem że z rzutu to raczej stanowisko 7, ale jak widać wyżej jest zarezerwowane.

Pojedziemy zobaczymy coś się wymyśli:beer:

Posted

Witam.

Przyjadę na zlot z moim kumplem Bartkiem, z tym co w tamtym roku byl na Krzemiennej z nogą w gipsie :D prawdopodobnie w tym roku juz bedzie bez gipsu :D

Pozdro.

• 3 weeks later...
Posted

Tak jak wyżej pisałem termin zaklepany. W przyszłym tygodniu napiszę co i jak w temacie zaliczki ale wcześniej skonsultuję się z @rapala

Co do samej organizacji imprezy to już pewnie @lenox będzie tym kierował z racji doświadczenia itd. Ja ze swojej strony służę pomocą więc jak coś to pisać. Właściciele łowiska są skłonni ufundować jakieś drobne upominki np. dla łowcy największej ryby i chętnie też pomogą w samej organizacji. W ten weekend będę tam dwie doby to po niedzieli będzie więcej informacji. pzdr