Oktawian Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 (edited) Czy w tym roku odbędzie się tradycyjny zlot, czy ktoś zmienił zasady działania PSW ??? Edited August 28, 2017 by Oktawian Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Rownież podpinam się pod pytanie i proszę "władze" o wypowiedzenie się.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Dnia 28.08.2017 o 15:09, Oktawian napisał: Czy w tym roku odbędzie się tradycyjny zlot, czy ktoś zmienił zasady działania PSW ??? Zasady działania są takie same jak 10 lat temu. Nikt nic nie zmieniał, czy się odbędzie w tym roku zlot nie wiem, to zależy od tego czy znajdzie się chętna osoba która poprowadzi wszystko od A do Z. Wątek jest otwarty nie zamykamy go o ustaleniach na pewno napiszemy, nie robimy tego portalu dla siebie, czy odbędzie się w tym czy następnym roku to sprawa otwarta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Czyli gdzie pijemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 ??????????????? :F D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajowy Marucha Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Pakujmy się i jedźmy szybko do kolegi @Jandzik na sumy, może jeszcze biorą. Nocna zasiadka PSW byłaby na pewno czymś przyjemnym Pewnie pływają tam jeszcze inne ryby, bo przecież te sumy nie żywią się wydrami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jandzik Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Z sumem jest już teraz licho. A kolejny problem to brak miejsca na kilka osób, czasami we 2 osoby jest już bardzo ciężko sie rozłożyć . Ja osobiscie nie znam miejsca na sanie które mogło by pomiescic powiedzmy 6-10 osob a nie mowie juz o wiekszej ilosci. Jedyne wyjscie to wyspa, ale co to za łowienie gdy ze 2 osoby łowily by w ciekawym miejscu a reszta na wodzie 50cm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Więc pozostaje tylko Wisła @geo @janek1985 co wy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted August 30, 2017 Author Share Posted August 30, 2017 (edited) Mnie się podobała miejscówka z tamtego roku, jest idealna na takie spotkania. Mógł bym tam pojechać jeszcze raz :). Edited August 30, 2017 by Oktawian Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 @Oktawian mówisz o Krzemiennej? fakt fajnie było i stawy i San na miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted August 30, 2017 Author Share Posted August 30, 2017 Tak właśnie tam :). Trzeba się uśmiechnąć do kolegi @lenox, bo to chyba On załatwił tą miejscówkę w tamtym roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Może się tu zjawi, coś tam wspominał na karpiowym zlocie o tych stawach, ale szczegółów nie pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jandzik Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Oj tam to i ja z chęcią bym pojechał po raz kolejny.. zachorowałem na tamten zbiornik.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajowy Marucha Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Ja bym tam także chętnie zajrzał, bo w zeszłym roku się nie udało. Z drugiej strony... we wrześniu, duża nizinna rzeka też mi się marzy. Może Wisła... A może "Dzika woda" i Dunajec po sąsiedzku? Przy wspomnianym łowisku widać piękną plażę nad Dunajcem. Z A4 zawsze podziwiam Dunajec z ostrogami i aż ciągnie kiedyś tam spróbować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuJu Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Dnia 08/29/2017 o 23:11, Gajowy Marucha napisał: Pakujmy się i jedźmy szybko do kolegi @Jandzik na sumy, może jeszcze biorą. Nocna zasiadka PSW byłaby na pewno czymś przyjemnym Pewnie pływają tam jeszcze inne ryby, bo przecież te sumy nie żywią się wydrami Jeszcze nie zjadły wszystkiego co ma płetwy. Jak skończą to i wydrom się dostanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jandzik Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Wszystkim którzy twierdzą że suma w sanie jest w ch.. powtarzam jedno, przyjedź i złów... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuJu Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Na muchę "nie gryzom" . Tak czy inaczej Krzemienna to dobry pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 45 minut temu, LuJu napisał: Na muchę "nie gryzom" . Tak czy inaczej Krzemienna to dobry pomysł. "gryzom" ale łatwo nie jest Też chętnie bym Krzemienną odwiedził. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajowy Marucha Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 3 godziny temu, Jandzik napisał: Wszystkim którzy twierdzą że suma w sanie jest w ch.. powtarzam jedno, przyjedź i złów... Ja tam nie twierdzę... Pamiętam, że jakieś 25 lat temu było właśnie tyle, a że jest to piękna rzeka na plażową zasiadkę, to apetyt rośnie po Twoich zdjęciach. Szacunek Tobie się należy. Tak jak piszesz - cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. No i mnóstwo wolnego czasu... niestety. Wracając do tematu... Myślę, że czas szukać terminu na Krzemienną, bo wiele osób chce jechać, a dni coraz krótsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukuz Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 19 godzin temu, Jandzik napisał: Oj tam to i ja z chęcią bym pojechał po raz kolejny.. zachorowałem na tamten zbiornik.. Też jestem zainteresowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał82 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 3 godziny temu, mukuz napisał: Też jestem zainteresowany. To jak na krzemiennej to ja też powiem że bym się może wybrał jakby termin spasował Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisses Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Ja też jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek1985 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Panowie jesli termin będzie git jestem . Trzeba 10 urodziny uczcić :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Dla mnie teren, miejsce właściwsze nie ma znaczenia, liczy się spotkanie oko w oko . Jeśli będzie to Wisła, zorganizuje się miejsce i resztę rzeczy, typu ryby wodę itd. Niestety mam jeden wolny wrześniowy termin 29,30... więc jestem na 100% w tym czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajowy Marucha Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Myślę, że znajdą się chętni na Wisłę w tym terminie. Nawet jeśli "oficjalny" zlot będzie w innym miejscu i terminie. Ja byłbym pierwszy z nich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts