krs Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Od dzisiaj jesteśmy na nowym serwerze, planowane przejście miało nastąpić nieco później ale dzisiejsza poranna awaria przyśpieszyła proces przenoszenia. Mogą wystąpić nieduże problemy z działaniem portalu, proszę o zgłaszanie błędów w tym wątku. Pewni niektórzy mieli nadziej że PSW zwinęło działalność ale nic z tych rzeczy Portal ma się dobrze, pomimo ekspansji facebooka i youtuba odwiedza nas spora rzesza wędkarzy to nas cieszy, nie jesteśmy zależni od portali społecznościowych , takich miejsc jak nasze jest w sieci coraz mniej, pęd za lajkami i subami niestety powoduje że jest coraz gorzej w naszej "branży", ale mam nadzieje ze ten trend się odwróci. Druga sprawa finansowanie portalu, utrzymanie serwera, domeny i oprogramowania kosztuje, portal opłacany jest ze środków własnych, nie mamy sponsora który nam sypie kasą, wszelkie datki na rozwój portalu mile widziane, w zamian mogę zaproponować reklamę w formie bannera czy wątku na forum, na portalu nie ma zarobku i nigdy nie było, jest to od początku działalność czysto hobbystyczna nie nastawiona na zysk, pewnie dlatego działamy już 11 rok Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted January 29, 2018 Author Share Posted January 29, 2018 Jeżeli występują problemy z logowaniem proszę usunąć pliki cookies z danych przeglądania. Opcja w przeglądarce - wyczyść historię przeglądania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuJu Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Bez problemów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macio33 Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Ja miałem kłopoty nawet z odzyskaniem hasła ale się udało i też żyje !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuJu Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Ja często usuwam ciasteczka, żeby żona nie widziała, że znowu oglądałem wędki w internecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 Można już logować się poprzez Facebooka oraz konto Google. Doszła nowa funkcjonalność, powiadomienie na email w przypadku zalogowania z innego nieznanego urządzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 Dzięki za info. Jaka to przeglądarka? sprawdzę to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORINOKO Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 A ja muszę za każdym razem się logować choć mam zapamiętane hasło i login na stronie. Wcześniej kliknąłem w zapisaną stronę i było ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafaello Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Usuń pliki cookies u mnie było to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORINOKO Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Narazie działa prawidłowo. Dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 10, 2018 Author Share Posted February 10, 2018 Wyłączyłem powiadomienia o logowaniach z nieznanych urządzeń, część użytkowników ma włączone czyszczenie historii stąd ciągłe powiadomienia na email. Istnieje możliwość ustawienia podwójnej autoryzacji, jak będzie taka konieczność to udostępnię ją użytkownikom. Działa natomiast logowanie poprzez google i facebooka, jest to bezpieczna metoda logowania do naszego portalu , większość z was ma konta na w.w portalach, stąd możliwość logowania jedynie kliknięciem bez konieczności podawania loginu i hasła do psw. Prace związane z przenosinami na nowy serwer są już praktycznie zakończone, oprogramowanie zostało zaktualizowane do najnowszej wersji, już niedługo udostępnimy nowe funkcjonalności, oprogramowanie portalu cały czas jest rozwijane co cieszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts