Robert911 Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Witam Jestem w grupie od dzisiaj ale chciałbym zapytać czy ktoś zna naprawdę dobre łowisko szczupakowe na Podkarpaciu ?
andgron Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Też jestem zainteresowny,szczególnie komercją .
jacob1993 Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Może ta ocieka popularny youtuber coś tam łowił a raczej jego dzieciaki . Na PZW na no kill też warto spróbować może jakieś pojedyncze sztuki zostały .
tomek96 Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Stawy cyranowskie w Mielcu , na jesień padło bardzo dużo szczupaków 80+, na stronie na FB są zdjęcia
Gabriel Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Z PZW .. niestety nie mogę polecić nic Komercja: Cyroanowskie - sporo szczupaka i okonie Stary San Hurko - ładne szczupaki (łowiłem nawet na muchę, piękne okonie) No i to by chyba było na tyle ... Z drapiezników..to jeszcze wiem gdzie PZW wpuszcza na stawy sporo ładnego tęczaka ... i można na muchę i na spinning a z czasem i na robaka .. a i spod lodu pięknie brały .. jak był lód Ale to akcja sezonowa ... około zimowa/wiosenna i leci kilkaset kg na stawy .. żeby na wigilijna kolacje coś więcej było jak karpie.
jacob1993 Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Na tym starym sanie jest szansa na grubasa 110+ ?
Recommended Posts