Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam karpiarzy:)

ciekawy jestem czy juz ktorys z Was mial juz przyjemnosc troche pokarpiowac? a tym samym czy mial bliskie spotkanie z miskami?? jezeli tak to moze sie pochwalicie?? ja osobiscie wybieram sie dopiero w przyszly weekend na 3dni na Wróblowa!! przy okazji bede mial okazje wyprobowac domowe kulasy:D

zycze powodzenia w nowym sezonie:D:)

Posted

Byłem tydzień temu na żwirowni Otałęż na dwa dni,trzy nie duże karpiki ,powiedz mi jakie są opłaty w tym roku za Wróblową ciekawe ile ryb zabrała zeszłoroczna powódz:(

Posted

witam

to juz rozpoczecie sezonu za Toba:) a karpiszki na co braly?? na smierdziuchy?? z oplatami u Nas jest tak ze okreg Krosno i Jaslo placi 90zl za roczna licencje! z dobowkami to sie nie orientuje ale pewnie z 20zl! wiec jak widac najlepiej od razu wykupic licencje roczna!! a blizsze informacje uzyskasz w kole pzw w Jasle lub u kogos z klubu karpiowego marker team! po wyprawie napisze co i jak z miskami:D oby chcialy wspolpracowac:D:D a jezdziles na wroblowa?? jak efekty?? i co sadzisz o tym lowisku?? moj najwiekszy z wroblowej mial tylko 13,7kg!!

pozdrawiam kolege:)

ps oto ten karpik

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted

Piękna ryba:)kulek nawet nie powąchały królował biały robak na klipsie,Wróblowa bardzo ciekawe łowisko mam rodzinę w Jaśle i kilka razy tam byłem ale jakoś nie było czasu na wędkowanie.

Łowiłeś może w Besku albo u Waldka są ładne ryby,warto pojechać?

Posted

witam Pebar

co do lowiska w Besku to jeszcze tam nie bylem,ale zamierzam w tym sezonie pare razy tam wyskoczyc!:D czytalem na ich stronie ze sztuki maja ladne,w tym rekord z 2009r-26kg:eek::eek:,choc nigdzie nie znalazlem zdjecia tego miska!!! U Waldka bylem raz w tamtym roku ale w marcu i efekt byl w postaci 1patelniaczka!! ogolnie wole jezdzic na kilka dni:) a U Waldka trzeba dopiero zalatwiac nocki i dodatkowo za nie placic!! wiec dlatego poki co jezdze na wroblowa!:) zapraszam wiec na wroblowa bo lowisko jest super!!:D

pozdrawiam:)

Posted

Witam.Niejestem typwo karpiarzem,ale w piatek bylem na Sieniawie,i karpik 44 cm wycianiety na czerwonego robaka,oczywiscie wrocil na wolnosc

Posted

Dzisiaj widziałem fotkę karpia 12kg, złowionego w zeszły weekend w okolicach Rzeszowa. Podać łowiska nie mogę, ale wybrać się na zasiadkę warto:)

Posted
Dzisiaj widziałem fotkę karpia 12kg, złowionego w zeszły weekend w okolicach Rzeszowa. Podać łowiska nie mogę, ale wybrać się na zasiadkę warto:)

wiadomo na co go złowiono?

kupiłem dziś kulki i myślę wybrać się na weekendzie na karpia..

Posted
wiadomo na co go złowiono?

kupiłem dziś kulki i myślę wybrać się na weekendzie na karpia..

Witam wszystkich!

Jogo daj znac jak cos ruszy w Weryni, bo bylem tam już kilka razy i zawsze polapałem, dlatego w tym roku też myślę się wybrać. Może w weekend majowy -no zobaczymy jeszcze. :)