manitu Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 witam karpiarzy:) ciekawy jestem czy juz ktorys z Was mial juz przyjemnosc troche pokarpiowac? a tym samym czy mial bliskie spotkanie z miskami?? jezeli tak to moze sie pochwalicie?? ja osobiscie wybieram sie dopiero w przyszly weekend na 3dni na Wróblowa!! przy okazji bede mial okazje wyprobowac domowe kulasy:D zycze powodzenia w nowym sezonie:D:)
Pebar Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Byłem tydzień temu na żwirowni Otałęż na dwa dni,trzy nie duże karpiki ,powiedz mi jakie są opłaty w tym roku za Wróblową ciekawe ile ryb zabrała zeszłoroczna powódz:(
manitu Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 witam to juz rozpoczecie sezonu za Toba:) a karpiszki na co braly?? na smierdziuchy?? z oplatami u Nas jest tak ze okreg Krosno i Jaslo placi 90zl za roczna licencje! z dobowkami to sie nie orientuje ale pewnie z 20zl! wiec jak widac najlepiej od razu wykupic licencje roczna!! a blizsze informacje uzyskasz w kole pzw w Jasle lub u kogos z klubu karpiowego marker team! po wyprawie napisze co i jak z miskami:D oby chcialy wspolpracowac:D:D a jezdziles na wroblowa?? jak efekty?? i co sadzisz o tym lowisku?? moj najwiekszy z wroblowej mial tylko 13,7kg!! pozdrawiam kolege:) ps oto ten karpik Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Pebar Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Piękna ryba:)kulek nawet nie powąchały królował biały robak na klipsie,Wróblowa bardzo ciekawe łowisko mam rodzinę w Jaśle i kilka razy tam byłem ale jakoś nie było czasu na wędkowanie. Łowiłeś może w Besku albo u Waldka są ładne ryby,warto pojechać?
manitu Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 witam Pebar co do lowiska w Besku to jeszcze tam nie bylem,ale zamierzam w tym sezonie pare razy tam wyskoczyc! czytalem na ich stronie ze sztuki maja ladne,w tym rekord z 2009r-26kg:eek:,choc nigdzie nie znalazlem zdjecia tego miska!!! U Waldka bylem raz w tamtym roku ale w marcu i efekt byl w postaci 1patelniaczka!! ogolnie wole jezdzic na kilka dni:) a U Waldka trzeba dopiero zalatwiac nocki i dodatkowo za nie placic!! wiec dlatego poki co jezdze na wroblowa! zapraszam wiec na wroblowa bo lowisko jest super!! pozdrawiam:)
piter13 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Witam.Niejestem typwo karpiarzem,ale w piatek bylem na Sieniawie,i karpik 44 cm wycianiety na czerwonego robaka,oczywiscie wrocil na wolnosc
Siksa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dzisiaj widziałem fotkę karpia 12kg, złowionego w zeszły weekend w okolicach Rzeszowa. Podać łowiska nie mogę, ale wybrać się na zasiadkę warto:)
jogo Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dzisiaj widziałem fotkę karpia 12kg, złowionego w zeszły weekend w okolicach Rzeszowa. Podać łowiska nie mogę, ale wybrać się na zasiadkę warto:) wiadomo na co go złowiono? kupiłem dziś kulki i myślę wybrać się na weekendzie na karpia..
zibbi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 wiadomo na co go złowiono?kupiłem dziś kulki i myślę wybrać się na weekendzie na karpia.. Witam wszystkich! Jogo daj znac jak cos ruszy w Weryni, bo bylem tam już kilka razy i zawsze polapałem, dlatego w tym roku też myślę się wybrać. Może w weekend majowy -no zobaczymy jeszcze.
Recommended Posts