krs Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Poranny krótki wypad nad Tamę w Żołyni na bajorkowe szczupaczki okazał się nawet udany , efektem 2 zębate 65cm i 45 cm , obydwa złowione na meppsa rzut po rzucie w jednym miejscu Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czebaczek Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 >:(Niestety ja u siebie na zbiorniku Przeczyce muszę poczekać do 31.05.09r. takie mamy ograniczenia. Pozdrawiam M.W Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted May 2, 2009 Author Share Posted May 2, 2009 Dzisiaj z rana odwiedziłem ponownie Tamę , szczupaczki przestały skubać , za to na Meppsa 3 Black Furry uderzył całkiem sympatyczny jazik Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 Dzisiejszy okaz Karaś około 35cm , uderzył w dość sporego szczupakowego meppsa )) Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanisław Mączka Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Całego go nie widać, ale bardziej przypomina karasia lub mieszańca z karasiem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted May 13, 2009 Author Share Posted May 13, 2009 Całego go nie widać, ale bardziej przypomina karasia lub mieszańca z karasiem.. Faktem jest że do końca karpia nie przypominał , oglądało go jeszcze 2 osoby i twierdziło że to karp ) Ale niech będzie że to karaś , fotkę całej rybki wrzucę później. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigon Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Karp czy karaś. Ale zawsze rybka Link to comment Share on other sites More sharing options...
20slumsattack07 Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 hehe to na bank jest karaś;)XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted May 15, 2009 Author Share Posted May 15, 2009 Tak to był jednak karaś i to całkiem ładny , przyznaję się do błędu :-[ Nie przyglądałem się rybce zbyt długo, szybko zwróciłem jej wolność ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
20slumsattack07 Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 a wie ktoś co z karpiami na tamie??? biorą wogole;)xD a jak tak to na co;)xD??? wiem że moge eksperymentowaćale czasu nie bedzie bo jedziemy tylko na kilka godzin;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 Nic się nie stało , rozszerzyłem temat wątku o rajszulę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
20slumsattack07 Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 byłem na tamie i nic;] za to na głuchowie nałapałem dość sporo dużych rybek;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 Na Tamie obudziły się szczupaczki , dzisiejsze 53,5cm na meppsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
20slumsattack07 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 gratuluje;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 Dzisiejsza wyprawa nad Tamę przyniosła ładnego zębatego jak na ten zbiorniczek. Szczupak 77cm - uderzył na Gnoma. Żeby tego było mało , przy samym brzegu w miejscu gdzie wyciągnąłem szczupaczka rósł spory prawdziwek. W załączeniu fotki zębatego i grzyba Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 to podwójne gratulacje a powiedz mi czy mozna tam sobie wjechac autem na legalu czy trzeba gdzies odstawic i sie przespacerowac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 to podwójne gratulacje a powiedz mi czy mozna tam sobie wjechac autem na legalu czy trzeba gdzies odstawic i sie przespacerowac ? Można bez problemu dojechać nad samą wodę i zaparkować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
20slumsattack07 Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 posiedziałem cały dzien na tamie i tylko jeden karasok 30cm i kilka płotek;/ dosc słabo jak na tyle siedzenia i necenia;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted October 31, 2009 Author Share Posted October 31, 2009 Odwiedziłem dzisiaj moje "treningowe" bajorko. Szczupaczki brały jak nigdy Zaczepiły się trzy - 52 , 45 , 40 cm może to nie kolosy ale za to dzielnie walczyły do końca Link to comment Share on other sites More sharing options...
20slumsattack07 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 bedzie w tym roku tama zarybiana:>??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted November 7, 2009 Author Share Posted November 7, 2009 bedzie w tym roku tama zarybiana:>??? Na tamie jest zakaz połowu do jutra (8.11) w związku z zarybieniem zbiornika, czym zarybili tego nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Witam mam pytanie orientuje się ktoś jaka jest ryba na tamie ? Słyszałem podkreślam słyszałem ze wraz z woda z powodzi ryby uciekły.Proszę aby ktoś wypowiedział się bo mam zamiar tam wyskoczyć ;] Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg_g84 Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Witam;) Bylem tam jakies 2 tygodnie temu z kolega, przez 3 godziny nic nie dotknelo, tez bylem zdziwiony bo w listopadzie tamtego roku mozna sie tam bylo pobawic z karpiem (przewaznie kroczkiem) Takze w najblizszym czasie sie tam nie wybieram; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 dzisiaj odwiedziłem tamę, a oto efekt :-) Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 ja się zastanawiam tama czy brzeznik ale mimo słabych efektów udam się na tamę kiedyś udało mi się wyciągnąć ładnego węgorza może się uda przynajmniej fotka by była ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts