Jump to content

Zalew Tama w Żołyni

krs

Recommended Posts

Poranny krótki wypad nad Tamę w Żołyni na bajorkowe szczupaczki okazał się nawet udany , efektem

2 zębate 65cm i 45 cm , obydwa złowione na meppsa rzut po rzucie w jednym miejscu :)

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Dzisiaj z rana odwiedziłem ponownie Tamę , szczupaczki przestały skubać , za to na Meppsa 3 Black Furry uderzył całkiem sympatyczny jazik :)

• 2 weeks later...

Całego go nie widać, ale bardziej przypomina karasia lub mieszańca z karasiem..

Faktem jest że do końca karpia nie przypominał , oglądało go jeszcze 2 osoby i twierdziło że to karp :)) Ale niech będzie że to karaś , fotkę całej rybki wrzucę później.

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Dzisiejsza wyprawa nad Tamę przyniosła ładnego zębatego jak na ten zbiorniczek. Szczupak 77cm - uderzył na Gnoma. Żeby tego było mało , przy samym brzegu w miejscu gdzie wyciągnąłem szczupaczka rósł spory prawdziwek. W załączeniu fotki zębatego i grzyba :)

• 1 month later...
  • 7 months later...

Witam mam pytanie orientuje się ktoś jaka jest ryba na tamie ? Słyszałem podkreślam słyszałem ze wraz z woda z powodzi ryby uciekły.Proszę aby ktoś wypowiedział się bo mam zamiar tam wyskoczyć ;] Pzdr.

Witam;)

Bylem tam jakies 2 tygodnie temu z kolega, przez 3 godziny nic nie dotknelo, tez bylem zdziwiony bo w listopadzie tamtego roku mozna sie tam bylo pobawic z karpiem (przewaznie kroczkiem)

Takze w najblizszym czasie sie tam nie wybieram;

:P ja się zastanawiam tama czy brzeznik ale mimo słabych efektów udam się na tamę kiedyś udało mi się wyciągnąć ładnego węgorza może się uda przynajmniej fotka by była ;]