Sewer34 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Witam ! Panowie noszę się z zamiarem zakupu wędki Dragon Fishmaker 1,98m/2-12g z myślą o połowie na Wilczej okon z łódki. Czy ktoś miał możliwość testowania tego kijka ??? Nigdzie w necie nie znalazłem opinii jego użytkowników. Wiem ,że to nowość no ale może któryś z kolegów miał przyjemność połowic na ten kijek. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Może warto lepiej kupić coś sprawdzonego. Coś co na rynku jest odrobinę dłużej niż taki np Fishmaker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewer34 Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 Co konkretnie masz na myśli ? Bardzo chętnie skorzystam z podpowiedzi. Łowię na Wilczej i Solinie obecnie na Tem Dragon 2,45 (4-18g) akcja X-FAST jestem z nej bardzo zadowolony, super czuła i błyskawiczna ale do gum na główkach 13 - 15 g . Parę sandałków już złowiłem. Szukam jednak czegoś bardziej delikatnego z myślą o okonkach główki 3 g -8 g;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekn Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 (edited) Na przykład Konger World Champion Tango 2,40m do 8 gramów, teraz już niecałe 200 PLN. Lekka, wytrzymała i przede wszystkim czuła. Edited April 17, 2011 by marekn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewer34 Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 dzięki popczytam na jego temat. Kongera kiedyś miałem 2,75 Zander ok. Odkąd łowię z łódki wybieram jednak krótkie kije z wiadomych wzgledów. Choc man kijek 2,40 też Team dragona 2,40 /3-14g/ z akcją X-Fast genialny na pstrągi. Strzał w dziesiatkę często łowiłem na niego na Łączkach. Jak widac w moim arsenale wędkarskim prowadzą Team Dragony - dlatego tak bardzo ciekawi mnie ta nowa wyklejanka. Natomiast nie upieram się przy niej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Konger World Champion Dancer co myslicie o niej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Konger World Champion Dancer co myslicie o niej? A to wklejanka jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewer34 Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 czeski błąd każdy wie co autor miał na myśli nie bądz złosliwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonnek Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Ja mam tego Kongera bardzo fajny kij ale ostatnio kupiłem sobie takie coś http://ecofish.pl/ryba/shop/5-70-0-W%C4%99dka-DRAGON-Spinning-Fishmaker.html Panowie powiem jedno rewelacyjna wędka super czuła najmniesze muśnięcie okonia można poczuć Kongera mam 1-10g ale idzie na sprzedaż bo przy tym kiju jest cienki !!!! Naprawdę jestem pod wrażeniem tego Dragona po prostu szok.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewer34 Posted June 9, 2011 Author Share Posted June 9, 2011 Mam go ....................... I jest fajniusi ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts