geo Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Koledzy nie abym nalegał,ale jakieś propozycje i tematy związane z tą sprawą mogły by paść.:)Chodzi o to że moja luba coś mi tam o wakacjach,więc fajnie byłoby znać przypuszczalna datę spotkania.:)Myślę że niektórzy też mogą na to patrzeć,a wiadomo rybki najważniejsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 No to może ... Przecław? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 No to może ... Przecław? JA NIE!!! Może Stawy w Trzcianie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodeczekk Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 może Wilcza ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 (edited) JA NIE!!! Może Stawy w Trzcianie? :D:D:eek:NIE!!!rób mi tego:eek: Może Kamionka jest fajne zaplecze? Edited May 7, 2011 by piter Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 :D:D:eek:NIE!!!rób mi tego:eek: Może Kamionka jest fajne zaplecze? Niestety w słowie pisanym nie odczuwamy ironi w głosie hehehe:D To był żarcik... Równie dobrze moglibyśmy się spotkać na basenie w Boguchwale-woda jest i nic poza tym... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Niestety w słowie pisanym nie odczuwamy ironi w głosie hehehe:D To był żarcik... Równie dobrze moglibyśmy się spotkać na basenie w Boguchwale-woda jest i nic poza tym... To był dobry żarcik.Gołe brzegi przypominają basenik:),ale oczywiście najważniejsza jest atmosfera:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Proponuje kanał połaniecki miejsca dość i woda zróżnicowana jak już GEO wcześniej wspominał! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RICARDO Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 (edited) No i jestem będę bacznie pilnował tego tematu abym znów nie przegapił zlotu:D ...B R Z O S T E K ? Edited May 7, 2011 by RICARDO Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiff43 Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Szczegocice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 A może San, powiedzmy okolice Słonnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Też jestem za sanem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 W Słonnym jest piękne miejsce na zlot.Gminne pole namiotowe. Opłaty nie duże. Można przyjechać z cała rodziną i dzieciakami.Dzieci mają bezpieczne miejsce do pluskania się,woda do kostek a 50m obok fajna miejscówka na pstrąga i nie tylko. Trochę niżej piękna rynna brzanowa. W lipcu nie widzę lepszego miejsca na zlot. Można rozbić namiot i zostać dłużej. Jak zawsze musi być jakiś problem. Info.dla członków PZW Rzeszów nie mających opłat Przemyśl-Krosno.Jest to woda górska Przemyśl.W tym roku nie ma opłat jednodniowych. Trzeba wykupić opłatę trzydniową i mieć pozwolenie okręgu Przemyśl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RICARDO Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Wisłok okolice Wiśniowej?:rolleyes:Lub przy ujściu do Sanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Info.dla członków PZW Rzeszów nie mających opłat Przemyśl-Krosno.Jest to woda górska Przemyśl.W tym roku nie ma opłat jednodniowych. Trzeba wykupić opłatę trzydniową i mieć pozwolenie okręgu Przemyśl. Chyba jednak jest;) http://www.pzw.org.pl/43/wiadomosci/45329/61/nowe_skladki_okresowe Dla mnie i tak bez znaczenia mam opłacone Przemyśl i Krosno jednak jestem za Szczegocicami:).A może jednak Solina okolice rajskiego?Tak pod kolegów z krośnieńskiego?;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RICARDO Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Chyba jednak jest;) http://www.pzw.org.pl/43/wiadomosci/45329/61/nowe_skladki_okresoweDla mnie i tak bez znaczenia mam opłacone Przemyśl i Krosno jednak jestem za Szczegocicami:). Jak dla mnie pasuje;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Chyba jednak jest;) http://www.pzw.org.pl/43/wiadomosci/45329/61/nowe_skladki_okresoweDzięki za poprawkę @rapala. Widać miałem błedne informacje od sekretarki okręgu Przemyśl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RICARDO Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 (edited) Podaję jeszcze jedno ciekawe miejsce gdzie można dojechać bez problemu pod samą rzekę jest pastwisko czy coś w tym stylu. niska trawa i autek się zmieści a woda wyborna na wszelkiego rodzaju metody połowów.;)O to kilka przykładowych fotek tejże wody.A miejsce to to Wisłoka w Rzochowie.Pomiędzy miejscem ostatniego zlotu a Mielcem...Miał ktoś z przyjezdnych okazję tu łowić? Edited May 8, 2011 by RICARDO Link to comment Share on other sites More sharing options...
RICARDO Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Dodam jeszcze kilka fotek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Dla mnie i tak bez znaczenia mam opłacone Przemyśl i Krosno jednak jestem za Szczegocicami:).A może jednak Solina okolice rajskiego?Tak pod kolegów z krośnieńskiego?;) @rapala miałeś na myśli zbiorniki w Strzegocicach czy zalew Mokrzec :confused:obydwa miejsca są dobre na zlot pomieszczą dużo ludzi ale ostatnio coś z rybką gorzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
opelot Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Zarówno Rajskie ( mam na mysli zatokę na zalewie - foty zapodałem w temacie J. Solinskie http://www.fishing.org.pl/forum/showthread.php?t=92&page=4 ) jak i zbiornik Mokrzec:) są OK - dużo miejsca na ewentualny wypad 2-3 dniowy. Na Morzcu można ewentualnie wyspę "zpacyfikować";) na czas zlotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Faktycznie Strzegocice,walnąłem literówkę.Ale może być i Mokrzec.Na ostatnim zlocie też z rybką było nie ciekawie:D.Ale może faktycznie w tedy nie "kumała" bo nie wieżę że jej tam nie było.Solina też moim zdaniem jest jakimś pomysłem.Można przyjechać 1-2 dni wcześniej i zostać do zlotu.Słonne,czemu nie ja tam jestem elastyczny:D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Na Morzcu można ewentualnie wyspę "zpacyfikować";) na czas zlotu. Już widzę miny typów z Tarnowa jak nie będzie gdzie patyka postawić:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Tak myślę że jeżeli rozmawiamy o zlociku w okresie wakacyjnym to trzeba też wziąć pod uwagę "obłożenie" turystyczne różnych miejsc:D.I w tym wypadku Solina była by dobrym pomysłem jeżeli chodzi o wielkość zbiornika,metody połowu i ewentualnie dostępny teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekn Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 (edited) Na wakacjach większość miejsc nad Soliną jest mocno "obłożone", szczególnie w weekendy. Rekordy biją miejscówki w okolicy Polańczyka, Wołkowyji, nie mówiąc o Solinie. Nieco lepiej jest dalej, czyli Werlas, Zawóz, Olchowiec czy Chrewt, ale zatoka w Rajskiem prawie zawsze jest obstawiona. Wiele zależy też od poziomu wody, a nie zawsze na wakacjach jest on niski i znalezienie odpowiedniego miejsca dla wielu osób,niedaleko od samochodów, wcale może nie być takie proste. Oczywiście o wiele łatwiej by było, gdyby wszyscy " załapali" się na coś ,co pływa. Edited May 8, 2011 by marekn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts