Skocz do zawartości

Ranking

Popularna zawartość

Wyświetla najczęściej polubioną zawartość w 12/08/21 uwzględniając wszystkie działy

  1. Dziś wisłok obdarował 4 Szczupakami 73, 71, 62, 60 rybki szybko zostały wypuszczone bo przy -4 stopniach mogą szybko zamarznąć na brzegu...
    10 polubień
  2. Nawet by naciągnoł na 74 cm
    5 polubień
  3. Odkurzyłem świder i błystki... czekają w gotowości. Tamten sezon podlodowy przespałem. Ktoś jeszcze nie może się doczekać solidnego mrozu?
    1 polubienie
  4. W okolicach Dębicy rok temu została nawet złowiona
    1 polubienie
  5. Cześć! kij do 15 gram w sam raz na grubszego okonia plus miły przyłów, który przecież może się zdarzyć. Jaskółki, prowadzone wysokimi skokami są doskonałymi przynętami na aktywne okonie. W zimnych porach roku zdecydowanie lepiej sprawdza mi się bardziej pasywne prowadzenie przynęt, zwłaszcza wormów, imitacji larw ważek, raków, tanty, wszelkie gumy bez pracy własnej. Uzupełnieniem jest klasyczny Easy shiner. Nie muszą być to wcale najmniejsze przynęty, ja późną jesienią i zimą zazwyczaj stosuję wabiki wielkości 7,5 - 10 cm. Pozdrowienia! Zerknij na metodę jig-rig - jest bardzo skuteczna w przypadku prezentacji z dna, również w pobliżu zaczepów. Pozdrowienia!
    1 polubienie
  6. Widzę że Dolny San to jednak temat dość egzotyczny na tym forum. Więc aby przybliżyć temat wkleję trochę fotek.
    1 polubienie
  7. Złowione kiedyś nad Sanem.
    1 polubienie
  8. Nadszedł Lipiec okres na który wyczekuje praktycznie od Sierpnia Kilka "rybek" z ostatnich 2 tygodni Na tego najwiekszego czekałem 3 lata... Mierzy 216cm i waży 58kg. Wiara, upór i wytrwałość przy tych rybach to podstawa... @Oktawian Jeszcze raz dzieki za towarzystwo nad wodą i zrobienie tych zdjęć.
    1 polubienie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

W dniu 25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r - RODO. Abyś mógł korzystać z portalu Podkarpacki Serwis Wędkarski potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie danych osobowych oraz danych zapisanych w plikach cookies. Proszę o zapoznanie się z Polityką prywatności.