Oktawian Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Wątek wydzielony z wątku San Mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbigniew Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 San w okolicach Leżajska przybiera, woda brudna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruszka Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 woda na Sanie spada . odwiedziłem San w okolicy Starego Miasta,bez sukcesów spiningowych . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanisław Mączka Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Nie wiecie kto to wczoraj "złowił" nieboszczyka na Sanie, między starym Miastem a Wierzawicami ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigon Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Czyli co trupa????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbigniew Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Ja go nie złowiłem ;D To chyba wyłowili tego trupa co został wrzucony do Sanu z mostu w Rzuchowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanisław Mączka Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Poczytajcie tu: http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090419/REGION00/170226029 Ja chyba wiem kto ale się muszę upewnić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigon Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Ten San to niesamowita rzeka. Wszystko tam mozna złowić od kalosza do truposza Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruszka Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 woda spada ,jest ok.Dzisiaj ładny okoń na paprocha pod mostem w Staryn Mieście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted April 30, 2009 Author Share Posted April 30, 2009 Jutro ruszam z Kumplami w Bieszczady, dokładnie na San w okolicach Leska. Zaczynam muchowy sezon . Relację w postaci fotek i opisu przygody przedstawię po powrocie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted May 2, 2009 Author Share Posted May 2, 2009 San w Bieszczadach jest piękny, ale niestety z rybą było podobnie jak na zlocie w Chodaczowie. Mimo to uważam wypad za udany Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted May 3, 2009 Author Share Posted May 3, 2009 Oto obiecana foto-relacja z Sanu w Bieszczadach. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruszka Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Jaż 47 cm, na Starym Mieście.Przynęta woblerek 2cm. Gruntowcy bez brań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted May 9, 2009 Author Share Posted May 9, 2009 Przeniesione z Wątku San: 11-04-2009: Odwiedziłem dzisiaj San w Starym Mieście, złowiłem jednego Klenia 40cm, przynętą był mały woblerek Dorado Alaska. Widziałem jeszcze dwa uderzenia Bolka i żerujące Jazie. Pozdrawiam wszystkich i życzę Wesołego Alleluja. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować ---------------------- Dziś rano odwiedziłem San w Starym Mieście, złowiłem jednego bolenia około 50cm. Uderzył w wodzie o głębokości 20cm, prawie pod nogami, to było coś pięknego ;D. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Rano to znaczy...? A co to za cygaro trzyma w paszczy? W temacie znaczków (wpinek na szpilce) nie widzę głosów więc pewnie nie jesteście zainteresowani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted May 9, 2009 Author Share Posted May 9, 2009 Rano to rano, chyba wszyscy znają taką porę dnia ;D, a to co trzyma w paszczy to jest typowa blaszka boleniowa tzw. "plasterek". Co do znaczków(wpinek na szpilce) to mnie to LOTTO ;D pozdrawiam wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruszka Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Dzisiaj poznym rankiem byłem nad Sanem w Starym Mieście ,okolice "SINGAPURU". Jedno branie.Bolenik około 13 cm . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruszka Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Leszcz bierze na Sanie. Dzisiaj rano koledzy po kiju na"przepływankę" mieli piękne leszcze. Spiningowanie bez większych efektów , dwa kleniki. Spławikówki w dłoń.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Trochę więcej wiary kolego. Mimo wszystko mnie znacznie lepiej idzie na rzece jak na bajorkach. Zawsze jakiś szczupaczek czy okonie się trafiają. Nie mówiącjuż o prawdziwych rybach. Trzeba tylko bardziej ryzykować straty przynęt i upaplać się w błocie czy poszarpać z krzakami. Fakt że to wyciska więcej potu ale warto Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigon Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Nie ma to ja spławik pięknie znikający pod wodą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruszka Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 byłem dzisiaj w południe na Sanie w Starym Mieście. złowiłem bolenia na obrotówkę (konger chimera nr1). A koledzy spławikowcy bez większych efektów :-\ Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
hycu Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 a czy ktoś łowił na sanie przy ujściu lubaczówki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruszka Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 San Stare Miasto.Boleń na gumę.Rybka wróciła do wody Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuna18 Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Widzę że rybka złowiona od strony Kuryłówki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbigniew Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Czwartkowy szczupak. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts