Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jutro ruszam z Kumplami w Bieszczady, dokładnie na San w okolicach Leska.

Zaczynam muchowy sezon :). Relację w postaci fotek i opisu przygody przedstawię po powrocie :)

Posted

San w Bieszczadach jest piękny, ale niestety z rybą było podobnie jak na zlocie w Chodaczowie. Mimo to uważam wypad za udany :)

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted

Przeniesione z Wątku San: 11-04-2009:

Odwiedziłem dzisiaj San w Starym Mieście, złowiłem jednego Klenia 40cm, przynętą był mały woblerek Dorado Alaska. Widziałem jeszcze dwa uderzenia Bolka i żerujące Jazie. Pozdrawiam wszystkich i życzę Wesołego Alleluja.

----------------------

Dziś rano odwiedziłem San w Starym Mieście, złowiłem jednego bolenia około 50cm. Uderzył w wodzie o głębokości 20cm, prawie pod nogami, to było coś pięknego ;D.

Posted

Rano to znaczy...? A co to za cygaro trzyma w paszczy?

W temacie znaczków (wpinek na szpilce) nie widzę głosów więc pewnie nie jesteście zainteresowani?

Posted

Rano to rano, chyba wszyscy znają taką porę dnia ;D, a to co trzyma w paszczy to jest typowa blaszka boleniowa tzw. "plasterek". Co do znaczków(wpinek na szpilce) to mnie to LOTTO ;D pozdrawiam wszystkich :)

Posted

Leszcz bierze na Sanie. Dzisiaj rano koledzy po kiju na"przepływankę" mieli piękne leszcze. :o

Spiningowanie bez większych efektów , dwa kleniki.

Spławikówki w dłoń.Pozdrawiam ;)

Posted

Trochę więcej wiary kolego. Mimo wszystko mnie znacznie lepiej idzie na rzece jak na bajorkach. Zawsze jakiś szczupaczek czy okonie się trafiają. Nie mówiącjuż o prawdziwych rybach. Trzeba tylko bardziej ryzykować straty przynęt i upaplać się w błocie czy poszarpać z krzakami. Fakt że to wyciska więcej potu ale warto :)

• 2 weeks later...
Posted

byłem dzisiaj w południe na Sanie w Starym Mieście.

złowiłem bolenia na obrotówkę (konger chimera nr1).

A koledzy spławikowcy bez większych efektów :-\

Posted

San Stare Miasto.Boleń na gumę.Rybka wróciła do wody :)