Karp 12345 Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Koledzy a jrc compact 2 man bivvy byłby lepszy? Da się do niego dokupić narzutę.
Michał82 Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Koledzy a jrc compact 2 man bivvy byłby lepszy? Da się do niego dokupić narzutę. Posiadałem JRC Contact 1 man i byłem zadowolony, materiał w porządku, narzuta dopasowana. Nie ciekło na głowę. Z minusów na pewno brak okien w tylnej części namiotu. Jeśli chcesz wydać 1100-1200zł na namiot bym poszukał czegoś z oknami z tyłu, chyba że jeździsz na dobowe zasiadki to taki JRC Ci wystarczy. Natomiast jak jeździsz z kimś na zasiadki i to dłuższe poszukaj czegoś innego, kiedyś dostępne były namioty firmy Carper, bodajże wychodziło 1300zł z narzutą, ale miałeś super namiot. Ten JRC to taka większa jedynka, dwa łóżka pewne wejdą ale będzie ciasno ...
Karp 12345 Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Dzięki kolego za radę, kupiłem, teraz czas na testy. Co do moich wyjazdów to są to 1-2 dobowe zasiadki, a jeżdżę przeważnie sam tylko wole jak jest więcej miejsca.
Grzegorz. Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Witam ,panowie potrzebuję kupić namiot , na 2-3 osoby , w miarę solidny. Macie może jakieś sugestie?
Recommended Posts