Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć tak sobie pomyślałem, że zapytam z ciekawości a może coś z tego wyjdzie :P

Gra tu ktoś na jakimś instrumencie muzycznym ?

Posted
Pogrywam na gitarze, harmonijce ustnej, ale moim ulubionym instrumentem jest afrykański bęben DJEMBE :).

No to ja gitarka i pianinko ;) z Przyczyn wagi i problemu z zabraniem się ograniczę się do pierwszego.

już jest nas dwóch

Posted

Do 2008r grałem do kotleta, tudzież tańca i u cioci na imieninach - gitarrrra solowa. Teraz tylko na grillu i z synem w garażu ćwiczymy riffy. :cool:

Posted

Kiedyś dawno dawno temu dmuchałem sobie w saksofon altowy i nawet jakoś mi to wychodziło. Innego zdania byli sąsiedzi i po kilku wizytach w moim domu "namówili" mnie abym saxa sprzedał.

Posted
Pogrywam na gitarze, harmonijce ustnej, ale moim ulubionym instrumentem jest afrykański bęben DJEMBE :).

Mam nadzieję że to nie ty nadawałeś dzisiaj na tych bębnach całą noc na kamionce, miałem tam zawody i nieco nas to irytowało.

Posted

To może nie chodzi o wirtuozerie, ale pomyślałem że śmielej i przyjaźniej płynąłby czas na zlotach gdyby pojawiły się jakieś wstawki muzyczne ;P hehe Muzyka łagodzi obyczaje i łączy pokolenia więc taki luźny pomysł ;) Andre ;) 5 akordów wystarczy żeby wesele opierniczyć ;P Pozdrawiam

Posted

Z tym graniem to dobry pomysł ,Zlot już nie długo i szczerze powiedziawszy to człowiek posłuchał by jakiś kawałków w wersji akustycznej.Stare szlagiery i audycje, słuchane na Zlotach , zaprzyjaźnionej z PSW stacji radiowej z Torunia trochę mi się już przejadły:D.

Posted

"Trzy akordy darcie mordy" jak to w starym dobrym kawałku było. Jeżeli znajdzie się trochę miejsca w samochodzie to na Zlot zabiorę jakiegoś klasyka do odymienia przy ognisku.

• 1 month later...
  • 6 months later...
Posted

Czy muzyk, chyba nie. Czasami pogrywam na akustyku na imprezkach typu grillowanie, ognisko. Kiedyś w czasach szkolnych miałem zespół muzyczny, ale to było dawno temu, później wypadek zakończył moją karierę muzyka. Obecnie biesiada i to niezbyt długo, bo ręka odmawia posłuszeństwa.

Posted

@art-ski przyjedz na urodziny PSW to zobaczysz @bohenka w akcji. Ja kiedyś myślałem, że potrafię grać na gitarze i śpiewać przy ognisku no i kilka miesięcy temu zobaczyłem co potrafi ten Jegomość.

Posted
@art-ski przyjedz na urodziny PSW to zobaczysz @bohenka w akcji. Ja kiedyś myślałem, że potrafię grać na gitarze i śpiewać przy ognisku no i kilka miesięcy temu zobaczyłem co potrafi ten Jegomość.

Chciałbym być, ale jestem słowny. Obiecałem rozpoczęcie sezonu szczupakowego nad Soliną dużo wcześniej niż odkryłem portal PSW. Może kiedyś ......

Posted

@art-ski - @Gochu pisał o urodzinach PSW, które odbędę się z tego co wiem na Solinie za parę miesięcy.

Posted
@art-ski - @Gochu pisał o urodzinach PSW, które odbędę się z tego co wiem na Solinie za parę miesięcy.

Z tego co przeczytałem to na Wisłoku (okolice Strzyżowa) w czasie długiej majowej laby. Ale może się mylę?:rolleyes:

Posted

Na Wisłoku za kilka tygodni jest jednodniowy zlot PSW a urodziny PSW będziemy świętować na dwudniowym zlocie na Solinie za kilka miesięcy.

Posted

Nie wiem, może i ja się mylę, ale wydaje mi się, ze w maju jest zlot a urodziny PSW odbędą za parę miesięcy.

Posted

@Gochu bez przesady, aż takiego szału nie ma, a poza tym jeszcze mogę nie dojechać i co wtedy?

Posted
Na Wisłoku za kilka tygodni jest jednodniowy zlot PSW a urodziny PSW będziemy świętować na dwudniowym zlocie na Solinie za kilka miesięcy.

To nad Soliną postaram sie być. Dwa dni super sprawa, zawsze pozostaje jeden dzień na odpoczynek. :beer::beer:

Posted

Oj gitara basowa to typowo samczy instrument. U mnie w domu zawsze była muzyka. Ojciec multiinstrumentalista, siostry śpiewały w Chórze Kameralnym no i mnie się trochę kiedyś chciało. Teraz tamta amatorszczyzna ewoluowała mi. w to i kiedyś będę mógł powiedzieć swoim wnukom, że jestem z tego dumny. Zresztą oceńcie sami.