iper Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Cześć tak sobie pomyślałem, że zapytam z ciekawości a może coś z tego wyjdzie Gra tu ktoś na jakimś instrumencie muzycznym ?
Oktawian Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Pogrywam na gitarze, harmonijce ustnej, ale moim ulubionym instrumentem jest afrykański bęben DJEMBE .
iper Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Pogrywam na gitarze, harmonijce ustnej, ale moim ulubionym instrumentem jest afrykański bęben DJEMBE . No to ja gitarka i pianinko z Przyczyn wagi i problemu z zabraniem się ograniczę się do pierwszego. już jest nas dwóch
Andre Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Znałem kiedyś parę chwytów, ale za muzyka absolutnie się nie uważam.
robin Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Do 2008r grałem do kotleta, tudzież tańca i u cioci na imieninach - gitarrrra solowa. Teraz tylko na grillu i z synem w garażu ćwiczymy riffy.
Dzienciol Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Kiedyś dawno dawno temu dmuchałem sobie w saksofon altowy i nawet jakoś mi to wychodziło. Innego zdania byli sąsiedzi i po kilku wizytach w moim domu "namówili" mnie abym saxa sprzedał.
wróg publiczny Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Pogrywam na gitarze, harmonijce ustnej, ale moim ulubionym instrumentem jest afrykański bęben DJEMBE . Mam nadzieję że to nie ty nadawałeś dzisiaj na tych bębnach całą noc na kamionce, miałem tam zawody i nieco nas to irytowało.
piter Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Kilka dobrych lat pogrywałem na klawiszach.Dziś pozostało komponowanie w FL Studio.
mapet77 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Moja żona mówi, że muzyk ze mnie żaden ale ja jej czasem gram na nerwach;) Zwłaszcza jak jadę na ryby z kolegami:D:D:D
iper Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 To może nie chodzi o wirtuozerie, ale pomyślałem że śmielej i przyjaźniej płynąłby czas na zlotach gdyby pojawiły się jakieś wstawki muzyczne ;P hehe Muzyka łagodzi obyczaje i łączy pokolenia więc taki luźny pomysł Andre 5 akordów wystarczy żeby wesele opierniczyć ;P Pozdrawiam
rapala Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Z tym graniem to dobry pomysł ,Zlot już nie długo i szczerze powiedziawszy to człowiek posłuchał by jakiś kawałków w wersji akustycznej.Stare szlagiery i audycje, słuchane na Zlotach , zaprzyjaźnionej z PSW stacji radiowej z Torunia trochę mi się już przejadły:D.
Gochu Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 "Trzy akordy darcie mordy" jak to w starym dobrym kawałku było. Jeżeli znajdzie się trochę miejsca w samochodzie to na Zlot zabiorę jakiegoś klasyka do odymienia przy ognisku.
balon116 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 A ja Sobie pogrywam na gitarce basowej jak i na klasycznej ; )
art-ski Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Czy muzyk, chyba nie. Czasami pogrywam na akustyku na imprezkach typu grillowanie, ognisko. Kiedyś w czasach szkolnych miałem zespół muzyczny, ale to było dawno temu, później wypadek zakończył moją karierę muzyka. Obecnie biesiada i to niezbyt długo, bo ręka odmawia posłuszeństwa.
Gochu Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 @art-ski przyjedz na urodziny PSW to zobaczysz @bohenka w akcji. Ja kiedyś myślałem, że potrafię grać na gitarze i śpiewać przy ognisku no i kilka miesięcy temu zobaczyłem co potrafi ten Jegomość.
art-ski Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 @art-ski przyjedz na urodziny PSW to zobaczysz @bohenka w akcji. Ja kiedyś myślałem, że potrafię grać na gitarze i śpiewać przy ognisku no i kilka miesięcy temu zobaczyłem co potrafi ten Jegomość. Chciałbym być, ale jestem słowny. Obiecałem rozpoczęcie sezonu szczupakowego nad Soliną dużo wcześniej niż odkryłem portal PSW. Może kiedyś ......
jogo Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 @art-ski - @Gochu pisał o urodzinach PSW, które odbędę się z tego co wiem na Solinie za parę miesięcy.
art-ski Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 @art-ski - @Gochu pisał o urodzinach PSW, które odbędę się z tego co wiem na Solinie za parę miesięcy. Z tego co przeczytałem to na Wisłoku (okolice Strzyżowa) w czasie długiej majowej laby. Ale może się mylę?
Gochu Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Na Wisłoku za kilka tygodni jest jednodniowy zlot PSW a urodziny PSW będziemy świętować na dwudniowym zlocie na Solinie za kilka miesięcy.
jogo Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Nie wiem, może i ja się mylę, ale wydaje mi się, ze w maju jest zlot a urodziny PSW odbędą za parę miesięcy.
bohenek1 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 @art-ski przyjedz na urodziny PSW to zobaczysz @bohenka w akcji. Ja kiedyś myślałem, że potrafię grać na gitarze i śpiewać przy ognisku no i kilka miesięcy temu zobaczyłem co potrafi ten Jegomość. @Gochu bez przesady, aż takiego szału nie ma, a poza tym jeszcze mogę nie dojechać i co wtedy?
art-ski Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Na Wisłoku za kilka tygodni jest jednodniowy zlot PSW a urodziny PSW będziemy świętować na dwudniowym zlocie na Solinie za kilka miesięcy. To nad Soliną postaram sie być. Dwa dni super sprawa, zawsze pozostaje jeden dzień na odpoczynek. :beer:
Gochu Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Oj gitara basowa to typowo samczy instrument. U mnie w domu zawsze była muzyka. Ojciec multiinstrumentalista, siostry śpiewały w Chórze Kameralnym no i mnie się trochę kiedyś chciało. Teraz tamta amatorszczyzna ewoluowała mi. w to i kiedyś będę mógł powiedzieć swoim wnukom, że jestem z tego dumny. Zresztą oceńcie sami.
grunwald18 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 No dla mnie bomba ,super sie slucha jestem pod wrazeniem
Recommended Posts