Jump to content

II ZLOT PSW

wifer

Recommended Posts

Nieuchronnie zbliżają się drugie urodziny PSW. Wypadało by to odpowiednio uczcić. W ciągu tych 2 lat naszej działalności spotkaliśmy się już 3 razy. Utarło się że są to spotkania towarzyskie, nie robimy żadnych zawodów natomiast kilka godzin przeznaczamy na wspólne wędkowanie a potem wymiana doświadczeń przy posiłku przygotowanym przez uczestników.

Tak było do tej pory. Myślę że może być tak nadal. W każdym razie każdy uczestnik wnosi coś dla reszty i to jest w zamian wpisowego.

Nie będę bardzo nowatorski w obecnej propozycji co do miejsca. Chciałbym abyśmy spotkali się nad Sanem w Rzuchowie a w razie niekorzystnych warunków nad zalewem w Ożannie. Termin proponuję na niedzielę 27 września. Nie wiem jak to się ma do kalendarza sportowego ale bez względu na wszystko nie chciał bym go zmieniać. Godzina - 7,30.

To jest moja propozycja - zapraszam do dyskusji.

Dla porządku informuję że w naszym Zlocie może wziąć każdy zarejestrowany uczestnik tegoż FORUM. Ponieważ do tej pory w naszych spotkaniach uczestniczyli przeważnie spinningiści, dlatego specjalne zaproszenie kieruję również do zwolenników innych metod wędkowania. Z A P R A S Z A M !!!

• 2 weeks later...

Zawody są 27 września, więc termin jest dobry. Będę się starał aby zorganizować 2 wolne niedziele z rzędu i się stawić na spotkaniu.

Łukasz ale spotkanie ma być też 27 września to albo ja coś źle czytam z rana albo coś Ci się pomieszało ;).

• 2 weeks later...

Sorki panowie ale jednak mnie nie będzie na zlocie czego bardzo żałuję , tym bardziej szkoda bo specjalnie na zlot zrobiłem parę wobków do oglądnięcia.Na zlocie życzę wam miłej zabawy i jak zwykle połamania.

W dniach 25-27.09.09 jest Spinning Bugu mam w planie jechać na te zawody ale jeśli czas i fundusze na to nie pozwolą,a woda w Sanie będzie ok (Ożanna mnie nie interesuje) to zjawię się na pewno.Postaram określić się jak najszybciej.

Ps.Jak przyjadę to na pewno nie sam tylko z dredem.

Nasz udział w zlocie stoi pod dużym znakiem zapytania,z przyczyn od nas niezależnych.Oczywiście chcielibyśmy być ,sprawa wyjaśni się chyba w tym tygodniu.

Jeśli chodzi o pytania związane z wędkarstwem to pytaj na forum ,nie mam wielkich tajemnic.Chyba że będziesz pytał o moje bardzo prywatne sprawy,to w tedy pytania wysyłaj na PW.