wifer Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Nieuchronnie zbliżają się drugie urodziny PSW. Wypadało by to odpowiednio uczcić. W ciągu tych 2 lat naszej działalności spotkaliśmy się już 3 razy. Utarło się że są to spotkania towarzyskie, nie robimy żadnych zawodów natomiast kilka godzin przeznaczamy na wspólne wędkowanie a potem wymiana doświadczeń przy posiłku przygotowanym przez uczestników. Tak było do tej pory. Myślę że może być tak nadal. W każdym razie każdy uczestnik wnosi coś dla reszty i to jest w zamian wpisowego. Nie będę bardzo nowatorski w obecnej propozycji co do miejsca. Chciałbym abyśmy spotkali się nad Sanem w Rzuchowie a w razie niekorzystnych warunków nad zalewem w Ożannie. Termin proponuję na niedzielę 27 września. Nie wiem jak to się ma do kalendarza sportowego ale bez względu na wszystko nie chciał bym go zmieniać. Godzina - 7,30. To jest moja propozycja - zapraszam do dyskusji. Dla porządku informuję że w naszym Zlocie może wziąć każdy zarejestrowany uczestnik tegoż FORUM. Ponieważ do tej pory w naszych spotkaniach uczestniczyli przeważnie spinningiści, dlatego specjalne zaproszenie kieruję również do zwolenników innych metod wędkowania. Z A P R A S Z A M !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumeL Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Jesli spotkanie odbedzie sie we wrzesniu, to pojawie sie napewno. Musze przyznac ze troche mi was brakowalo przez te miesiace w ktorych nie uczestniczylem w zyciu serwisu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_maximus Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 jestem jak najbardziej ZA i przybęde o ile czas na to pozwoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Zawody są 27 września, więc termin jest dobry. Będę się starał aby zorganizować 2 wolne niedziele z rzędu i się stawić na spotkaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
20slumsattack07 Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 jak bd na ożannie to wpadne;] a jak na sanie to na bank nie;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Mi też odpowiada ta data a miejsce chyba lepszy byłby san. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beret Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Zawody są 27 września, więc termin jest dobry. Będę się starał aby zorganizować 2 wolne niedziele z rzędu i się stawić na spotkaniu. Łukasz ale spotkanie ma być też 27 września to albo ja coś źle czytam z rana albo coś Ci się pomieszało . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Mój błąd. Zawody oczywiście są 20.09. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Sorki panowie ale jednak mnie nie będzie na zlocie czego bardzo żałuję , tym bardziej szkoda bo specjalnie na zlot zrobiłem parę wobków do oglądnięcia.Na zlocie życzę wam miłej zabawy i jak zwykle połamania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Może jakaś lista chętnych, by wiedzieć na czym stoimy. Jeśli nad Sanem to przed mostem w Rzuchowie po prawej stronie, jadąc od Leżajska. Czy tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Wiesiu, zrób jakąś listę, ponieważ mam już zaklepane wolne na ten dzień. Kamaz, Maksimus, ekipa Leżajska i pozostali chętni odzywać się. Ja przyjadę z Marcinem, chodź on o tym jeszcze nie wie:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Lista chętnych - II Zlot PSW 1. wifer 2. krzychu 3. siksa 4. wiślak 5. marcin 6. kssel 7. tuna18 8. oktawian 9. bumel 10. pigon 11. jakub 12. zbigniew 13. dragomir 14. maks gie Zgłoszenia na forum lub maila : [email protected] lub [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kssel88 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Mi termin odpowiada na pewno się przyjadę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuna18 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Mnie też nie zabraknie;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Ja oczywiście też się pojawię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumeL Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Proszę i mnie dopisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beret Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 W dniach 25-27.09.09 jest Spinning Bugu mam w planie jechać na te zawody ale jeśli czas i fundusze na to nie pozwolą,a woda w Sanie będzie ok (Ożanna mnie nie interesuje) to zjawię się na pewno.Postaram określić się jak najszybciej. Ps.Jak przyjadę to na pewno nie sam tylko z dredem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
20slumsattack07 Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 jak San to nie przyjezdzam;(;/ nie lubie na rzekach łowic;)xD ale jak bd na Ożannie to zabieram ZinmeR-a i wbijamy;)xD pozdro;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigon Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 No jak Tuna i Bumel jadą to i Ja tez sie zjawię Link to comment Share on other sites More sharing options...
20slumsattack07 Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 ej...gdzie ten zlot:>??? bo jct trzeba sprzet zakupic;)xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Zlot jest na Sanie w miejscowości Rzuchów koło Leżajska. Jeżeli woda na rzece będzie wysoka to pojedziemy na Ożannie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 mi termin bardzo dobrze odpowiada proszę mnie zapisać. zjawię sie napewno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
20slumsattack07 Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 a to mnie nie bedzie;)XD nie lubie rzek;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Zbyszku i Damianie będziecie na zlocie na Sanie? Mam kilka pytań do was:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbigniew Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Nasz udział w zlocie stoi pod dużym znakiem zapytania,z przyczyn od nas niezależnych.Oczywiście chcielibyśmy być ,sprawa wyjaśni się chyba w tym tygodniu. Jeśli chodzi o pytania związane z wędkarstwem to pytaj na forum ,nie mam wielkich tajemnic.Chyba że będziesz pytał o moje bardzo prywatne sprawy,to w tedy pytania wysyłaj na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts