rapala Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) Nowy Rok - nowe projekty na nadchodzący sezon.Czas biegnie nieubłaganie i z każdym miesiącem członków i sympatyków naszego portalu przybywa.Od ostatniej "emisji" koszulek z logiem PSW minęło sporo czasu.Może początek roku to dobry moment aby reaktywować ten pomysł?A może tym razem będą to czapeczki?Aby wszyscy zainteresowani mogli się wypowiedzieć , PSW TEAM składa propozycję wspólnego dokonania wyboru.A więc koszulki czy czapeczki?Wygrywa propozycja,która uzyska więcej głosów:). Samym projektem,kosztami oraz dyskusją zajmiemy się po dokonaniu wyboru. Edited January 9, 2012 by rapala
dedek Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Postawiłem na koszulkę ale gdyby był button z opcją "Koszulka i czapeczka" nie zawahałbym się ani chwili.
19tomek08 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 a może by do tego nowy projekt naszywki ??? Proponuje naszywkę podłużną ;d co wy na to ?? :D
Leszek Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ponieważ można głosować tylko na jedną opcję,tutaj głosuję za czapeczką i koszulką. Mam nadzieję że jeżeli zdecydujemy się na koszulki to nie przeważy ekonomia nad jakością.
piter Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) Jestem za koszulką,dobrze było by popracować nad kolorem i wprowadzić nowy ciekawszy.Może wspólnie zaprojektujemy koszulkę Edited January 9, 2012 by piter
Gajowy Marucha Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Widzę, że trzeba będzie zaprojektować pod oba warianty, sprawdzić co się da zrobić oraz za ile w dobrej jakości (akcentuję, bo przecież musimy się jakoś godnie prezentować) i chętni się znajdą
jon987 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 I jak tam panowie z tą ankietą,po głosowaniu widać że za dużo chętnych to nie ma.
MilanND Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Koszlka jak złoto ale i czapeczką nie pogardzę
tomek21 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Ja wolę koszulkę ale jak będą czapeczki to też nie pogardzę.
kima Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Witam wszystkich ,jestem za koszulką ,ale dla dobra sprawy przy finalnym rozstrzygnięciu jestem za , czy to będzie czapka ,czy koszulka, czy komplet. Przy okazji koszulek i czapek może jakieś logo serwisu na środki pływające żeby było wiadomo kto z kim pływa ,albo do kogo nie podpływać? Pozdrawiam:D
Sewer34 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 może jakieś logo serwisu na środki pływające żeby było wiadomo kto z kim pływa ,albo do kogo nie podpływać? Pozdrawiam:D Bardzo ciekawy pomysł popieram:)
Daniel82 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Witam, wybrałem koszulkę ale jak by była możliwość to kupił bym te dwie rzeczy.
Miko Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Witam. Coś się cicho zrobiło w temacie. Ankieta na remis, więc ciężki orzech do zgryzienia mają włodarze. Ja osobiście jestem za czapeczką, ale i kolejna koszulka, też się przyda. A może by Panowie pomyśleć nad zrobieniem smyczy. Gadżet dość przydatny nad wodą, a i koszt wykonania niewielki. Koszt wykonania długiej smyczy około 5 zł, a krótkiej 3 zł.
rapala Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 (edited) Czas ankiety minął .Niestety przeprowadzone głosowanie nie wyłoniło "zwycięzcy"w sposób jednoznaczny .Propozycja jest następująca aby w pierwszej kolejności zrobić czapeczki (będzie to pierwsza edycja) a w następnej kolejności zająć się koszulkami.Z racji tego że większość z nas ,koszulki z poprzedniej edycji już posiada,dobrze by było aby koszulki ,które zrobimy tego roku były nieco inne.Zwiększy to "zapotrzebowanie" co powinno zmniejszyć koszt samych koszulek albo przełoży się to na ich jakość.Jaki wzór się na nich znajdzie i jaką techniką (haft,nadruk) będą wykonane,zadecydujemy później.Na razie skoncentrujmy się na czapeczkach. Propozycja konkretnego wzoru powinna być podana w najbliższym czasie.Prawdopodobnie będą to typowe czapeczki z daszkiem oraz haftowanym napisem (logiem) na przedniej części.Kilka projektów jest już na ukończeniu.Firmy zajmujące się wykonywaniem materiałów reklamowych często mają w swojej ofercie tanie produkty ale co za tym idzie ,niekiedy marnej jakości.Dla tego propozycja jest taka aby poszukać produktu dobrej jakości a firmie jedynie zlecić wykonanie nadruku czy to haftu. Każde propozycje zakładów lub hurtowni,które posiadają w swojej ofercie czapeczki dobrej jakości ,będą mile widziane:).Zakładając że miesiące zimowe to nie najlepszy okres na takie produkty (czapeczki,koszulki) myślę że realny czas uporania się z "zagadnieniem" to przełom marca i kwietnia. P.S.Tak samo, będziemy postępować z koszulkami czyli stawiamy na inny wzór,jakość a termin realizacji to powiedzmy maj - czerwiec. Propozycję smyczy proponuję przedyskutować w późniejszym terminie:). Edited February 2, 2012 by rapala
jon987 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 I super mi to pasuje mam nadzieje że innym też
ryba7 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Mam kolegę który jest pośrednikiem w produkcji takich gadżetów, jak będę miał mniej więcej liczbę którą chcielibyśmy zamówić to zapytawszy o cenę.
robin Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Jeżeli chodzi o czapeczki to może nie typowe basebolówki ale bardziej tzw. przewiewne patrolówki ? Co Wy na to ? I koniecznie z długim daszkiem, to sie przydaje gdy wędkujemy o wschodzie lub zachodzie słońca.
Gochu Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ja patrolówkę z logo PSW już mam jak widać na avatarze ale chętnie przygarnę nową!
piter Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Jak tam koszulki i czapeczki?Temat "umarł w zapomnieniu":(
Recommended Posts