krs Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Zachęcam wszystkich do pisania artykułów na główną stronę naszego serwisu. W kilku punktach opiszę w jakiej formie należy przesyłać do nas artykuły : 1. format pliku z treścią : najlepiej czysty tekst bez formatowania napisany np. notatnikiem. W ostateczności może to być plik Worda pisany jednym rodzajem czcionki, bez zbędnego formatowania - punktowania, akapitów i innych bajerów. 2. Zdjęcia umieszczamy wpisując w odpowiednim miejscu w treści jedynie nazwę pliku np.: "Zdjęcie : dsc_1234.jpg" (plus ewentualny opis). Pliki o takich samych nazwach dołączamy do maila jako załączniki (nie wklejamy ich tekstu!). Rozszerzenie najlepiej jpg, tiff lub png. 3. Tak przygotowany artykuł przesyłamy na adres: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 Odświeżę wątek, zapraszam do działu Artykuły, pojawiły się tam teksty które nie zostały jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności przeniesione z poprzedniej wersji silnika forum Przy okazji zachęcam do pisania artykułów, instrukcja jak to zrobić jest w 1 poście tego wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 19, 2017 Author Share Posted March 19, 2017 Kolejny archiwalny artykuł pojawił się na stronie, nie każdy miał okazję się z nim wcześniej zapoznać, zapraszam. Jest jeszcze kilka teksów których nie przeniosłem z poprzedniej wersji silnika, będą się pojawiać co jakiś czas w dziale artykuły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Coś się stało z artykułami, czy tylko ja ich nie mogę zlokalizować? Pojawia mi się tylko komunikat: Niestety strona, którą chcesz odwiedzić, nie istnieje. Prawdopodobnie została przeniesiona lub wprowadzono nieprawidłowy adres URL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted July 10, 2018 Author Share Posted July 10, 2018 Artykuły zostały tymczasowo wyłączone, większość ruchu w portalu to forum reszta to był margines. Utrzymanie aktualizacji modułu artykuły kosztuje a dodatkowo brak od dłuższego czasu nowych wpisów przyśpieszyło decyzję o wyłączeniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted July 10, 2018 Author Share Posted July 10, 2018 Nie napisałem najważniejszej rzeczy, artykuły pojawią sie na forum jak tylko znajdę czas, przeniosę je jako wątki, tak naprawdę poza wyglądem niewiele się zmieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted July 19, 2018 Author Share Posted July 19, 2018 Większość artykułów została przeniesiona do działu Archiwalne artykuły, pozostałe uzupełni się niebawem. https://www.fishing.org.pl/forum/35-archiwalne-artykuły/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suwek Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Świetnie, że artykuły są na forum. Mam nadzieję, że pisanie artykułów się rozwinie i tu moja propozycja stworzenia działu, gdzie można by artykuły publikować. Co myślicie o dziale "Artykuły", ewentualnie zmianie nazwy z "archiwalne" na po prostu "Artykuły" z nadzieją, że będą pojawiać się nowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted July 21, 2018 Author Share Posted July 21, 2018 Nie ma problemu ze zmianą nazwy na Artykuły, zrobi się. Każdy użytkownik może napisać art. pod względem technicznym nie ma przeszkód, poprzednio materiał formatował admin, teraz może to zrobić każdy, opublikować można w dowolnym miejscu na forum, jeżeli tylko takie materiały się pojawią, trafią do właściwego działu. Zachęcam do pisania Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 3, 2019 Author Share Posted February 3, 2019 Przywróciłem jeden z artykułów kol. @Leszek dot główek jigowych , przepraszam wszystkich autorów których artykuły nie zostały przeniesione, jeszcze trochę tego zostało, postaram się w wolnej chwili publikować zaległe materiały. Art Leszka: https://www.fishing.org.pl/topic/7781-budowa-formy-do-główek-jigowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts