nx136 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Czy orientuje się ktoś gdzie w Przemyślu jest jakiś normalny, czyli dobrze zaopatrzony sklep wędkarski, bo za nic nie mogę znaleźć, znalazłem Zoo-Land ale w Jarosławiu czy nawet w Radymnie jest lepiej zaopatrzony
lama Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Jest całkiem fajny sklepik przy ulicy-Wybrzeże Jana Pawła II 70. Elementy zoologiczne również tam występują, a wybór sprzetu może nie powala na kolana, ale na warunki podkarpacia jest o.k.
Artur Idec Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Potwierdzam to co pisze lama. Jest to chyba obecnie najlepszy sklep wędkarski w Przemyślu. Znajduje się w tak zwanym Blaszaku. Właścielem jest Władek, który ściągnie Ci co zechcesz, jeśli danej rzeczy aktualnie nie posiada. Pozdrawiam.
nx136 Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Odwiedziłem dziś ten sklep, i powiem byłem w lekkim szoku, o taki właśnie sklep mi chodziło, praktycznie jest tam wszystko, szkoda że nie ma Sensasa ale cóż taki rynek z tym sobie poradzę , mieliście rację, nawet w Lublinie może 2 sklepy mogą się równać wielkie dzięki
Recommended Posts