20slumsattack07 Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 ciekawy jestem co robicie w zimne wieczory?? w lecie pewnie wiekszosc z nas by wedkowała a zimą...no właśnie:...? heh;P??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 ciekawy jestem co robicie w zimne wieczory?? w lecie pewnie wiekszosc z nas by wedkowała a zimą...no właśnie:...? heh;P??? ja np: oglądam TV albo na necie coś szukam czasami idę z psem na spacer Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukxes Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 najczęściej siedzę przed komputerem i oglądam filmy wędkarskie na youtube a i też gram w gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Ja natomiast dużo czasu spędzam przy woblerkach , jak coś zrobie nowego to dam fotke. Dużo też czytam lektur(gazet) o wędkarstwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Ja większość czasu oglądam telewizje , serfuje po necie ;p...i ostatnio zacząłem interesować się woblerami po oglądnięciu filmiku na YouTube zainspirował mi pewien filmik i prawie kończę struganie korpusu do mojego pierwszego wobka zobaczymy co z tego wyjdzie ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 w takie dlugie jesienne wieczory to przewaznie komputer. fishing.org.pl ;] no i ogolnie przegladanie internetu do tego dochodza filmy oraz muzyka no i kobieta itp ps. sanki i balwanki tez <lol2> joke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. R Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Bogol, gratuluję talentu Ja w takie wieczory, jak choćby dziś planuję niedzielny wypad na rybki, hehe Mam tylko nadzieję, że jutro nie będzie tak zimno jak dzisiaj, bo chcę odwiedzić miejscówki na Wisłoku w Rzeszowie - z tego co widziałem, to jest sporo szans na poprowadzenie przynęty i (ewentualne) lądowanie rybki ;D Z drugiej strony, mam nadzieję, że taki siarczysty mróz potrzyma kolejny tydzień - tak, żeby lód miał choć 10cm grubości. A wtedy... marzę o marznięciu nad przeręblem, hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Prośba do Dziencioła, jak możesz to wrzucaj fotki jako załącznik na forum a nie poprzez zewnętrzne serwisy typu fotosik.pl. Powód jest taki że załączniki z zewn. serwisów po jakimś czasie przestaną być wyświetlane a te wrzucane jako załącznik przetrwają tak długo jak będzie istniało to forum Dodawanie załącznika znajdziesz pisząc post w "Opcjach dodatkowych". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienciol Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Ok. Nawet nie wiedziałem, ze tak można. Dzięki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
20slumsattack07 Posted December 19, 2009 Author Share Posted December 19, 2009 jak dla mnie to jestescie PRO...wątpie zebym takie cos zrobił...szacun;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
20slumsattack07 Posted December 19, 2009 Author Share Posted December 19, 2009 a ja prowadze sobie coś w rodzaju rejestru.. tzn mam gruby zeszyt i robie w nim rubryczki które wypełniam podczas sezonu i później wiem gdzie na jaką rybe w jaką pogode i z jaką przynętą;];];] na koniec sezonnu analizuje stary notes wyciągam wnioski i robie notatki o łowiskach które nie pwoiem na wodach stojących sie sprawdzają;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanisław Mączka Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Ja nie umiem robić much ani woblerów...;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Oooo Stasiuuu witaj, kopę lat, aleś mi przytył Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 No tak teraz to tylko to pozostaje , ładny okaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 (edited) Zima na całego,czas odświeżyć temat:D.Oprócz siedzenia w necie i wyszukiwania nowych stron wędkarskich, lubię także aby ręce miały jakieś zajęcie.Pomysłów nie brakuje.Obecnie jestem na etapie swim baitów a dla urozmaicenia kręcenie kogucików.Następnym zajęciem będzie zrobienie dwóch form aluminiowych do odlewania główek o małej gramaturze.Na późniejszy termin jest jeszcze w planach dokończenie budowy kamerki podwodnej,którą zacząłem składać jeszcze w lecie:D (myślę że do wiosny zdążę),rozebranie i przycięcie kolumny MinnKoty do "rozsądnej" długości (długość oryginalnej strasznie mnie wnerwia:mad:) oraz zrobienie markera z czujnikiem zmierzchu,który został utopiony tego lata,notabene po "spożyciu":D.Myślę że jakieś inne zajęcia też się znajdą przecież pomysłów nigdy nie brakuje:). Edited November 30, 2010 by rapala Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreator Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 a ja jak co roku robie sobie mikolaja i zamowilem sobie takie drobiazgi z tandem baitsa a teraz okres taki ze mozna cos kasy odlozyc a poza tym tv no i jakis browarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
opelot Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 @rapala, co to za "ustrojsto":confused: jest na dole obok ekranu. Pomysł świetny. Praktycznie mam wszystkie elementy - tylko połączyć. Zastanawiam się tylko jeszcze nad jakimś żródłem światła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 (edited) Jeżeli pytasz o ten "element" zaznaczony strzałką to jest akumulatorek;).Co do źródła światła to zastosuj białe diody LED.Po złożeniu wszystkiego do kupy,planuję jeszcze dorobić do tego coś w rodzaju covvera jak przy sondach,ponieważ w dzień trudno ogląda się obraz na monitorze.Miałem kiedyś okazję u znajomego pooglądać obraz z kamerki,tak że jakaś osłona w dzień musi być. A jak by to jeszcze podpiąć pod laptopa to już bajeczka.Trzeba kombinować,zima chyba będzie długa. Edited December 5, 2010 by rapala Link to comment Share on other sites More sharing options...
opelot Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Długość zimy mnie nie martwi:D. Pilnie śledzę czy dzisiaj ruszy Srzyżów z wyciągiem - narty już gotowe. Rozumię, że kamerkę szykujesz na lód. W wersji letniej podpięcie pod akumulator silnika wystarczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lama Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Długość zimy mnie nie martwi:D. Pilnie śledzę czy dzisiaj ruszy Srzyżów z wyciągiem - narty już gotowe. Rozumię, że kamerkę szykujesz na lód. W wersji letniej podpięcie pod akumulator silnika wystarczy. Karlików ruszył już wczoraj -warunki super i narciarzy bardzo mało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONDZIO1996 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Dzisiaj wieczorem czyszczę bagnety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Ja skończyłem odpicowywać pierwszą odsłonę swojej strony www: www.lziembicki.pl Szału może nie ma ale od czegoś trzeba zacząć :-) Gosh... Panowie jeszcze tyle czasu do wiosny, chyba ocipieje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterix500 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Ja rozrywkę w wolnej chwili znalazłem taką http://www.kalassa.net/propilkki2/index.php?id=1&eng=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigon Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 A Ja Tuna i Bumel wieczorami po pracy klepiemy Hiszpanki po tylkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrrz Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 a jak już nie możecie wysiedzieć to polecam taką rozrywkę http://www.youtube.com/watch?v=S5pJ1tAWQ8s&feature=topvideos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts