michal85 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Miał ktoś z Was do czynienia z woblerami o nazwie HEGEMON? rybka7 ty tez masz lub miałeś te wobki ten czarny hegemonik którego ci dałem jak widzieliśmy się to naprawdę kilerska bestia
ryba7 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 (edited) michal ten wobler to był mój killer!!! ale nie okoniowy jak mówiłeś ale kleniowy:D chętnie bym przygarnął jeszcze kilka tych woblerków gdyż został mi tylko jeden;/ Edited January 4, 2012 by ryba7
Dominik18king Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Witam. Zamierzam zrobić mały remanent w pudełkach z woblerami i chciałbym zakupić kilka firmy SALMO, DORADO, RAPALA z myślą o wędkowaniu na Wisłoce. Głównie przynęta pod Sandacza czy Szczupaka. Jakie wobki byście polecili ?
Wilku Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Przypadkiem zauważyłem zainteresowanie woblerami hogemon, pewnego czasu interesowałem się nimi. Producent przesłał mi cennik wraz z katalogiem jeśli kogoś interesują hogemonki mogę przesłać na @. Proszę podać tylko adres na pm.
popek_1990r Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Witam, chcę sobie zakupić woblery hegemona na jeziorowe większe szczupaki. Do tej pory na łowisku złowiłem około 30 szczupaków nic większego jak 60cm a łowiłem głównie na obrotówki. Wiem, że w zbiorniku są większe szczupaki. Głębokość to różnie od 60cm do 3,50m. Co z stajni hehemona moglibyście polecić na zębatego ? Myślę o lucky 9 karaś,lin. Co do cennika i całej oferty to wystarczy napisać e-mail na [email protected] Pozdrawiam.
salmo_pike Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 A ja osobiście polecę również to: http://www.sebile.pl/koolie_minnow.html Zakupiłem 90 i 118mm - pływający z ML i jednego 102mm - tonący (genialnie chodzą) + do trolla 160mm LL na jesiennego sandacza przy dnie
Recommended Posts