wifer Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Robi się coraz cieplej. Jeszcze parę dni a świat będzie znowu zielony. Czas leci jak odrzutowiec. Minęło pół roku jak spotykamy się na tej stronie. Co sądzicie o spotkaniu nad wodą? Moja propozycja jest następująca. Ożanna - maj - piątek na sobotę. Każdy przywiezie takie wędki jakie najbardziej lubi . Ze strony twórców LSW - zorganizujemy bezpieczny teren do parkowania aut (bez opłat) i na rozbicie namiotu. Będzie jeden domek z bieżącą wodą, sanitariatem i elektryką - tu pewnie będzie trzeba parę złotówek rzucić. Za dnia wędkowanie - po zmroku ognisko i bajanie. Na drugi dzień rozjazd. Wybierajcie termin. Warunek jeden - musi być przynajmniej 7 osób. Zarejestrowanych jest ponad dwadzieścia więc jakieś szanse są. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Ja jestem za. W moim przypadku na długi majowy weekend jadę w Bieszczady a na następny mam spotkanie z chłopakami z WCWI pod Krakowem. W pozostałe dwa jestem do dyspozycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanisław Mączka Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Napiszcie pismo do Browaru to i szlachetny trunek się znajdzie na tym spotaniu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Też byłbym chętny, ale nie z piatku na sobotę.No chyba ze wpadnę w sobotę po pracy o ile jeszcze będziecie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genek Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Jak bedzie finansowo do przełknięcia to czemu nie:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Jak bedzie finansowo do przełknięcia to czemu nie:-) Wynajęcie domku na kilkadziesiąt godzin na kilka osób to sprawa zapewne kilkunastu osób/na głowę. Nie ma więc nad czym się zastanawiać. Napisz tylko jaki termin Ci pasuje aby można było cokolwiek ustalić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genek Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 W maju w kazdy piatek ale moze lepiej z soboty na niedziele Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted April 9, 2008 Author Share Posted April 9, 2008 Ponieważ nikt nie określił konkretnej daty więc wstępnie ustalam że spotkanie nastąpi z soboty na niedzielę 24-25 maja. Sprawą domku nie ma się wiele co przejmować bo myślę że nie będzie to więcej jak 5 zł od osoby a może i bez tego się obejdzie, natomiast zastanawiam się nad wsadem do ogniska. Na razie mamy jeszcze trochę czasu na obgadanie szczegółów. Z tego co piszecie widzę że minimum frekwencji powinno być. Czekam na kolejnych chętnych i wcale mie muszą to być sami panowie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanisław Mączka Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 25 maja robię Spinningowe Grand Prix w Mielcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opat Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Zgłaszam swój akces do zlotu. Zawsze chętnie zjawiam się nad Ożanną. Do tego bliskość Sanu, więc wędkarsko czas będzie wybornie spożytkowany, o ile pogoda będzie łaskawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Panowie-jutro minie miesiąc od ostatniego postu w tym miejscu.Pytanie do organizatorów-"zlatujemy się".Stanisław Mączka pisze że termin zlotu koliduje z zawodami GP.Może więc jakis inny termin-szkoda żeby zabrakło człowieka , który napędza to forum.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 No właśnie co sie dzieje w tym temacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted May 19, 2008 Author Share Posted May 19, 2008 No właśnie. Zgadzam się całkowicie. Bez Staszka nic nie wypali, poza tym było by nas raptem 4-5 niewielu. W związku z tym odkładamy temat do września czyli rocznicy powstania strony. Może do tego czasu coś się wydarzy. Życzę wszystkim Przyjemnych Wakacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Może być i wrzesień i tak przyjadę. A tak to od czwartku do niedzieli jadę na karpie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Szkoda.Miałem nadzieję ,że bedę miał okazję poznac kilku wędkarzy z tych okolic-do tej pory znam tylko jednego.Niejako ubiegając fakty przypominam,ze we wrzesniu też są zawody GP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Jako, że do września już niedaleko odgrzewam ten wątek. Są nadal chętni na wspólne wędkowanie? Myślę, że Tuna załatwiłby łódkę, Wiślak ponton, ja ze swej strony też się postaram o ponton pod warunkiem, że ktoś by z Rzeszowa jechał samochodem. Szansa na sandacza by niezmiernie wzrosła:) Termin pozostawiam do wyboru z zaznaczeniem, że we wrześniu jest GP Okręgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanisław Mączka Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Tak, Grand Prix jest 28.09. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted August 1, 2008 Author Share Posted August 1, 2008 Jak już zaznaczyłem trochę jestem zniechęcony tym co się ostatnio działo w moim świecie. Brak mi jakoś motywacji do organizowania czegoś. Jednak Siksa popieram Twój pomysł na wspólne wędkowanie nie tylko z brzegu. Była by okazja do wymiany doświadczeń i kilku fotek. Ostatnio trochę sobie spacerowałem z wędką i wydawało mi się że spotykałem kogoś z forum. Szkoda że kończyło się na krótkim dzień dobry. W końcu łączy nas coś więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 CO do pontonu to muszę Cię zmartwić Siksa-już go nie mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Homa Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Witam. Jestem za. Jeśli chodzi o ponton to nie ma problemu. Z Rzeszowa mogę zabrać kilka osób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 To w takim razie uzgodnijmy termin i... do spotkania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Mi jest termin obojętny, i tak będę. Niech ustalą Ci którzy nie dysponują odpowiednią ilością czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Trochę mnie niepokoi cisza w tym wątku panowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumeL Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Jestem nowy na forum, chetnie bym poznal forumowiczow.To moze warto odswiezyc ten temat? Na mnie mozecie liczyc o kazdej poze dnia i nocy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Wifer, podaj jakiś termin i ruszmy coś z tematem albo go zakończmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts